Over ons

WP_20150917_21_40_01_Pro (1)

Wij, Arjanne en Ad, bezoeken sinds 1988 jaarlijks Kokkari. Misschien zijn wij wat bevooroordeeld door de goede relaties met de Grieken, wij zijn echter niet de enigen. Jaarlijks komen velen toeristen terug op dit mooie groene eiland en het gezellige plaatsje Kokkari. Het is vooral het plaatsje Kokkari dat ons jaarlijks doet terugkomen. Het is de sfeer, de warme uitstraling van de mensen, de gezelligheid en de geborgenheid wat Kokkari zo bijzonder maakt.

Kokkari is zo’n typisch plaatsje dat iets biedt wat andere Griekse plaatsjes juist zo vaak missen, en we kunnen het niet zo makkelijk benoemen, je moet het zelf meemaken. Inmiddels hebben vele vrienden en familieleden zelf willen ondervinden waarom wij zo gek zijn om jaarlijks terug te gaan naar Kokkari. Een aantal is inmiddels zelf verslaafd geworden en gaan ook regelmatig terug en dat is toch opvallend.

Deze site is dan ook gebaseerd op onze ervaringen en die van de mensen om ons heen. Inmiddels hebben wij een internationale vriendenkring opgebouwd door onze ontmoetingen in Kokkari. Mede daardoor vonden wij het leuk deze site te bouwen. Het mag duidelijk zijn: wij zijn niet gesponsord! Wij doen dit alleen omdat wij de bewoners van Kokkari een warm hart toedragen.

Daarom zijn wij ook niet verantwoordelijk voor de gevolgen van keuzes die u maakt n.a.v. deze site.

Wij hopen dat u deze site met plezier hebt bezocht en dat u kiest voor een vakantie naar Kokkari!!!

Een prettige vakantie en Kalo Taxidi (Goede Reis),

Yasoo, Arjanne en Ad

Hier een paar foto’s van ons huis en tuin in Nederland (Here a few pictures from our house and garden in Holland):

..