Accomodaties

Accomodaties zijn erg smaakgebonden. Het aanbod is groot en zeer divers in Kokkari. Het is dan ook niet mogelijk een beeld te schetsen van alle accomodaties.

Het leukste familiepension van Kokkari is niet te boeken in Nederland: Pension Veroniki, zie onder voor meer info!!!!

Wij bezoeken Kokkari al vele jaren en huren een studio bij een Griekse kennis. Daarom hebben wij geen directe ervaring met de verschillende accomodaties. Wij krijgen via de mail veel vragen over de mogelijkheid om met een campingvlucht naar Samos te gaan en in Kokkari iets te huren bij de plaatselijke bevolking. Dit is goed mogelijk. Alleen in het hoogseizoen is het mogelijk dat de mooiste accomodaties al bezet zijn.

Van verschillende mensen hebben wij over de volgende locaties goede tot zeer goede berichten gehoord:

Studio Maria.

Niet te verwarren met Villa Maria. Studio Maria ligt op het middenstuk vlak bij zee en het centrum. De studio’s variëren van groot en ruim tot klein. De service is erg goed en vriendelijk. Er zijn veel toeristen die Studio Maria jaarlijks bezoeken. Te boeken via Neckermann.
 maria1 maria 3

 

 

 

 

 

 

 

Aphrodite Apartments

Deze populaire studio’s en appartementen zijn de afgelopen jaren ingrijpend gerenoveerd en gemoderniseerd. Deze accommodatie ligt 15 meter van het strand en zeer dichtbij het centrum en heeft toch een rustige uitstraling. Is erg populair bij terugkerende gasten, mede ook vanwege de gunstige prijs. Te boeken bij Sunweb.

aphrodite6

aphrodite7

 

 

 

 

Archangelos Village

Archangelos is een vrij nieuw complex in Kokkari met een gunstige ligging nabij het centrum en tegenover het strand. Dit buitengewoon sfeervolle complex met studio’s en appartementen heeft ook nog een grote jaccuzi op het dak. Er is veel aandacht voor sfeer en een goede service. Echt een aanrader!!!!

Aiolus

De Studio’s van Aiolus staan erg goed bekend. Dicht bij zee en centrum. Voordeel van deze studio’s is dat er een mooi zwembad bij is voor de liefhebber. De bezoekers van dit complex zijn overwegend positief! Goede sfeer, gezellige eigenaar en schoon.

Green Hill

Deze accomodatie kent twee gebouwen. Het eerste gebouw heeft eenvoudige, maar goede studio’s (inclusief airco en t.v.). Het twee gebouw is nieuw (2004) en bestaat uit mooie tweekamer appartementen. Deze zijn zeer sfeervol ingericht en hebben diverse balkons, zeker een aanrader!!! Ook omdat Kokkari weinig tweekamer appartementen kent is dit een goede mogelijkheid indien je meer ruimte wilt dan normaal of wanneer je met meerdere personen op vakantie wilt! Green Hill ligt op de heuvel in Kokkari, dichtbij het centrum en met mooi uitzicht.. De studio’s zijn te boeken bij Jiba, maar ook bij de eigenaar, Yorgos, zelf: 0030 6977619356. Yorgos heeft naast Green Hill nog diverse locaties in Kokkari, waaronder authentieke woningen.

Hotel Venus

Hotel Venus heeft een Nederlandse eigenaresse wat de communicatie erg gemakkelijk maakt. Zij is erg vriendelijk en gastvrij. Daarnaast is het hotel erg schoon en heeft het een erg mooi en schoon zwembad. De ligging is ook prima, nabij het centrum en zo’n driehonderd meter van het lange strand. De bezoekers van dit hotel zijn erg tevreden.
venus 1
Telefoonnummer van Venus hotel is: 0030 22730 92260 / E-mail: venustart@otenet.gr Het is mogelijk direct te boeken bij het hotel.

venus 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Topaz

Topaz is een populair appartementencomplex dichtbij het centrum en het lange strand van Kokkari. Deze accomodatie heeft een paar jaar geleden een flinke opknapbeurt gehad en heeft veel vaste bezoekers. Een prettig rustig gelegen accomodatie met goede vriendelijke service.

topaz

 

 

 

 

 

Topaz

 

 

Verder alleen telefonisch of per mail te boeken:
Pension Veroniki is een prettig en zeer vriendelijk pension met twee zeer ruime studio’s met een goede ligging. Nabij het strand en dicht bij het centrum. Veroniki beheert het pension zelf en is erg netjes en schoon. Meestal dagelijks verschoning van handdoeken etc. Helaas niet te boeken via de reisbureaus. Belt u daarom voor een boeking met de familie zelf en het best met Yiannis, de zoon des huizes: 0030 – 69 48 27 58 10 of penveron@gmail.com. Website Pension Veroniki

veroniki1 veroniki2

 

 

 

 

 

Pension Veroniki kent een vaste groep bezoekers die ieder jaar met veel plezier terugkomen. Maakt u zelf ook eens deze gezellige familiesfeer mee en boek dit pension!!!

  Long Beach Hotel van Charlie is een erg prettig hotel en goed te boeken via zijn website: www.longbeachhotelsamos.com. Het hotel ligt direct aan zee en strand en is volledig gerenoveerd in 2017/2018. Charlie is een gezellige en goede gastheer. De service is goed en het hotel is erg schoon. Ook dichtbij het centrum.

Het Long Beach Hotel