Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(269)
(179) Tiny
za, 18 juni 2016 14:48
email

Beste mensen,

Wij zijn sinds een aantal dagen terug van een twee weekse vakantie in ons geliefde Kokkari. Wij kunnen iedereen garanderen dat het nog steeds het paradijs op aarde is. De prachtige natuur, de lieve mensen, het heerlijke eten. Er is niets veranderd! Ook dit jaar is er alles aan gedaan om iedereen een heerlijke vakantie te bezorgen. Jammer dat er toch mensen zijn die hier aan hebben getwijfeld en niet geboekt hebben. Griekenland als land heeft een probleem maar dat betekent niet dat wij de inwoners in de steek moeten laten. De inwoners en ondernemers kunnen hier ook niets aan doen. Iedereen maakt natuurlijk zijn eigen keuzes. Wij kiezen ervoor in september onze vakantie weer in Kokkari door te brengen en wederom te genieten van alle mooie dingen.

Veel plezier voor iedereen die nog op vakantie gaat.

Tiny.

(178) Anne-marie
zo, 15 mei 2016 10:15

Hoi!
Wij gaan in juli naar samos, op jullie site zag ik informatie over auto en scooter verhuur. Wat is de gemiddelde verhuur prijs voor de huur van een scooter?

Vriendelijke groeten

Beste Anne-Marie,

Ik heb je vraag via de mail beantwoord. Alvast fijne vakantie.
Groet, Arjanne en Ad

(177) Cor
di, 10 mei 2016 21:58

Hoi, Mooie site hebben jullie met veel info. Ga zo door! Wij gaan 27 mei voor de 8ste maal naar Samos en verblijven dan voor 15 dagen in Kokkari. Wij hebben er ontzettend veel zin in! Op onderstaand site kun je zien dat dat het aantal vluchtelingen dat de Griekse eilanden aandoet ontzettend is afgenomen. Veel vakantie plezier allemaal! http://data.unhcr.org/mediterranean/country.php?id=83


 


Beste Cor, dank voor het compliment en de infosite! Fijne vakantie alvast. Groet Arjanne en Ad(176) lotte
ma, 2 mei 2016 14:37

Wij gaan in augustus weer naar Kokkari en hebben er heel veel zin in! Ik zag vandaag dat de vlucht naar Samos via Transavia (HV1161) een tussenlanding maakt op Skyathos. Weet iemand of dit alleen gebruikelijk is in het voorseizoen en dat de vlucht waarschijnlijk wordt aangepast in het hoogseizoen en rechtstreeks zal gaan? Wij hebben dit namelijk nog niet eerder meegemaakt en zouden een tussenlanding wel jammer vinden.

Beste Lotte,
We hebben je vraag beantwoord via de mail.
Fijne vakantie!

(175) Joost en Ellen
vr, 22 april 2016 12:51

Wij gaan ook naar Kokkari in juni. De prijzen zijn gunstig en de sfeer spreekt ons aan. Dus waarom niet? We hebben er erg veel zin in!


(174) Amanda
di, 19 april 2016 09:15

leuke site hoor, ik ga er binnenkort op vakantie en ben al een paar keer hier geweest om alles te bekijken :)

Fijne vakantie! Groet Arjanne en Ad

(173) sonja
ma, 18 april 2016 18:08

Wij willen graag in juni naar Samos pythagorin.Alleen vragen wij ons af of daar inderdaad veel vluchtingen te komen

Het aantal vluchtelingen is enorm verminderd.
Je zal ze nauwelijks tegenkomen(172) Janieta
zo, 10 april 2016 11:50

Hallo, Wij komen al een aantal jaren in Kokkari en zitten steeds in andere appartementen; nu zagen we bij sunweb appartementen Vesper; op de site zien we wel foto's van binnen maar niet van de buitenkant; weten jullie meer over deze nieuwe appartementen? alvast dank voor jullie reactie. Groet Janieta Beste Janieta, We hebben jullie via de mail beantwoord. Groet, Ad(171) Corrie en Jacques
zo, 13 maart 2016 20:36

We zijn van 19 januari t/m 11 maart in Kokkari geweest. We hebben er al die dagen geen enkele vluchteling gezien! Alleen in Samosstad hebben we enkele groepjes gezien. Dus er is geen enkele reden om niet naar ons mooie Kokkari te komen!
Ook de zeehond heeft zich nog niet laten zien.


(170) Aad en Henneke
za, 12 maart 2016 00:17

Ook wij gaan weer naar Kokkari!
We kunnen niet wachten......


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha