Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(269)
(189) tjalling,alys en jannie
do, 11 augustus 2016 20:35
email

afgelopen dinsdag weer teruggekomen van 2 weekjes samos ( kokkari) hebben in hotel venus gezeten, wat overigens een aan te raden hotel is met vriendelijke eigenaren!! en een heerlijk zwembad.
en superschoon is!!.
het eiland verkend met een huurauto,die je overal in het dorp kan huren en ook aan te reden is. vele leuke winkeltjes en supermarktjes en natuurlijk de vele restaurantjes niet te vergeten waar je voor weinig geld heerlijk kan eten.
het was niet heel druk met toeristen, wat overigens heel jammer is voor het eiland en de bewoners.het is onbegrijpelijk dat zo`n mooi eiland er een beetje verloederd is, in de dorpjes en in de heuvels ( veel leegstand en verlaten huizen).mensen trekken weg van het eiland omdat er geen toekomst meer voor hun is daar.
we hopen natuurlijk dat het allemaal weer een beetje aantrekt en dat de reisorganisatie`s wat meer plaatsen inkopen zodat er weer volle vliegtuigen uitstappen i.p.v. 2 eilanden in 1 vliegtuig.
20 jaar geleden zijn we ook in kokkari geweest en er is al heel veel veranderd en bijgekomen.
het is ons wederom prima bevallen en wie weet.....


(188) Harma
wo, 10 augustus 2016 11:03
email

Momenteel zijn wij in Kokkari. Het bevalt ons hier uitstekend.
Vorige week hebben we de zeehond hier nog op het strand gezien. Erg leuk!
Nu hoorden wij dat hij inmiddels naar Kreta is gebracht om daar in gevangenschap verder te leven. Weten jullie daar iets van?

Groet vanaf het mooie Samos van Harma

Beste Harma,
Wij hebben ook vernomen dat de zeerob elders wordt ondergebracht. Twee redenen: De zeerob trekt steeds meer naar mensen en daardoor is het lastiger om de zeerob te laten resocialiseren bij zijn eigen soort. En de tweede reden is dat de zeerob vorig jaar meer dan 40 toeristen heeft verwond. De speelse zeerob lijkt daardoor wel erg 'aaibaar' maar is dat allerminst.
Groet, Ad

(187) eljo
vr, 5 augustus 2016 15:08

Mijn complimenten voor jullie website!We zijn van plan om eind september een week op vakantie te gaan. We zijn nog nooit in Griekenland geweest... Na veel lezen en navragen bij Griekenland fans komt Samos/kokkari bij ons in beeld. Hoe is de temperatuur meestal in dit gebied in de laatste week september?

Beste Eljo, de afgelopen jaren was het weer eind september echt heerlijk. Warm zwoel weer zowel overdag als ook in de avond zo rond de 26 graden.
Wij vinden dit altijd een fijne tijd omdat het wat rustiger is en de temperatuur overdag en 's avonds vrijwel gelijk is. Dit wordt mede veroorzaakt door de hoge temperatuur van de zee.

Alvast fijne vakantie, Arjanne en Ad

(186) Jesse en Angela
vr, 5 augustus 2016 12:58

Net terug van twee weekjes Kokkari. Super genoten van dit plaatsje met z'n gezellige mensen en heerlijke restaurantjes. Dankzij de tips van jullie site is het echt geweldig geweest. Werd afgelopen week wel wat drukker, maar mogen best nog meer mensen naar toe.
Volgend jaar zal het moeilijk worden of we weer gaan want dat doen we eigenlijk nooit voor de tweede keer naar dezelfde plek. Maar dit kan wel eens uitzondering worden. Zulke leuke mensen daar en zo gezellig allemaal.
Iedereen die nog gaat: fijne vakantie! :)

Ha leuk, wie weet tot volgend jaar!
Groet Arjanne & Ad

(185) Danique
do, 4 augustus 2016 14:42

Hai hai!
Wat een leuke website met leuke weetjes, info en foto's (zeehondjes echt cute)
Ik kom 8 sept. naar Samos met mn pa! Wel sneu om te lezen dat er vanwege die vluchtelingenstroom terugloop is. Ik ben goed geïnformeerd door de touroperator en blijkt dus geen sprake van te zijn. Ben superbenieuwd en heb er veel zin in!!!
Ready to enjoy the sun and making nice pictures!!! B-)
Gr.
Danique

Hoi Danique, september is een erg leuke tijd om in Kokkari te zijn. Alvast fijne vakantie.
Groet Arjanne en Ad

(184) Chantal
do, 28 juli 2016 23:19

Samos is vooral aan het overleven nav alle publiciteit rondom de vluchtenlingen problematiek. Wij zijn ze niet tegen gekomen tot nu toe....en hadden zeker wat hulp willen aanbieden! Het is in-triest dat de terrassen erg leeg zijn en de Grieken hier er alles aan doen om ' de moed erin te houden'! Er is totaal geen reden, geen enkel argument om niet naar Samos of Lesbos te gaan! De zon schijnt, eten is heerlijk, Grieken zijn zoals altijd super aardig en zij hebben ons bere hard nodig om te de komende maanden te ' overleven'!

Dat kunnen we alleen maar bevestigen!
Groet, Arjanne en Ad


(183) Rodney
wo, 27 juli 2016 15:39

Hallo,

In 2014 waren we voor het laatst in Kokkari. Het wordt dus weer hoog tijd om te gaan. Graag zou ik willen weten of de crisis sinds 2014 invloed heeft gehad op de prijzen in restaurants en op terrassen.

Met vriendelijke groet,
R. de Boer

Beste Rodney,
De prijzen zijn nauwelijks gestegen sindsdien.
Alvast fijne vakantie, groet Arjanne en Ad

(182) Mirjam
zo, 10 juli 2016 19:37

Hallo
Wij gaan voor het eerst naar Samos en willen het eiland graag verkennen per auto. Graag willen wij weten wat het ongeveer kost om een auto te huren. Heb al gekeken op de site van autoland maatpr daar staan geen prijzen bij.

Groetjes Mirjam

Beste Mirjam, de prijs is afhankelijk van het type auto en het aantal dagen dat je huurt. Dus je kunt het beste een mail sturen ter info. Maar denk ongeveer aan prijzen vanaf € 35,00 tot € 40,00 per dag.

Alvast fijne vakantie!

(181) Minus Aalderink
do, 7 juli 2016 09:47

Hallo
Wij vliegen morgenvroeg voor de eerste keer naar Samos .
Als ik de berichten zo lees moet het er erg mooi zijn ,we gaan 12 dagen naar Hotel Kokkari Beach .
Heeft iemand nog een goede tip voor ons?

(180) jacquelien pieters
vr, 24 juni 2016 06:43

hoi ad en arjanne
na 5 jaar niet op samos geweest te zijn ,ga ik toch weer een kijkje nemen ,heerlijk om oude bekenden weer te gaan zien , jullie site is nog even mooi gr jacquelien

Hoi Jacquelien, dank en alvast veel plezier! Groet Arjanne en Ad


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha