Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(269)
(199) Joost
do, 16 februari 2017 12:34

Hoi,

Wij hebben geboekt voor juni. Onze eerste keer Kokkari en we zijn benieuwd. Door jullie website heel veel zin in gekregen. Is handig zoveel informatie, maakte de keuze toch eenvoudiger.

Groet, Joost

(198) Lotte
di, 31 januari 2017 16:41
email

Hoi hoi! Wij gaan nu alweer een aantal jaar naar Kokkari. Dit jaar willen we waarschijnlijk al in juni gaan maar kunnen dit pas laat boeken, waarschijnlijk een week of 3 van te voren. Zijn er dan nog plekjes vrij voor bijv. 12 dagen? Normaliter boeken we veel vroeger in het jaar, vandaar mijn vraag. Groetjes, Lotte


 


Hoi Lotte, vorig jaar lukte dit zeker wel omdat er vanwege de vluchtelingencrises veel mensen niet naar Samos gingen. Daardoor waren er tot op het laatst nog plaatsen vrij. Later veranderde dat omdat er minder vliegtuigen werden ingezet. Hoe het dit jaar gaat verlopen is nog onduidelijk. Grieknland zit weer in de lift, dus mogelijk is alles eerder volgeboekt.


Het is dus erg lastig om hierover een advies te geven.


Groet Arjanne en Ad(197) Diana
do, 26 januari 2017 10:17
email

Hoi allemaal, Mijn vriend en ik staan op het punt om een vakantie te boeken naar Kokkari! Wij houden van een afwisselende vakantie, van heerlijk luieren in de zon tot aan dingen bekijken zoals cultuur! Is Samos ( Kokkari) iets voor ons? Alvast bedankt! Ps: super website!


 


Hoi Diana, ja wij zeggen: DOEN!(196) Andre
wo, 5 oktober 2016 16:28
email

Kokkari is top. het is nu 5 oktober en we hebben al een week rond de 27 graden . Autoland voor het huren van een auto is idd een aanrader en jullie restaurant adviezen zijn ook goed. Samos stad valt enorm tegen. kortom Kokkari is een aanrader en Samos als eiland ook!

(195) Jeannette
ma, 19 september 2016 10:43
email

Wij komen al enkele jaren op Samos in Kokkari eenmaal daar geweest ben je verkocht. Dit door zijn charme, goede eten en vriendelijke bevolking.(194) Paul, Netty, Daan en Julia
ma, 5 september 2016 20:36
email

Kalimera Ad en Arjanne,

Wij zijn zoals jullie weten weer terug gekomen van een heerlijke en uiteraard weer een veel te korte 18 daagse vakantie in het zonnige, vriendelijke en gezellige Kokkari op Samos.

Wij hadden het appartement weer van Maria gehuurd bij Maria Studios and Appartments. De ontvangst bij onze aankomst door de familie Sispaidis is altijd weer bijzonder en hartelijk.
De verzorging bij Maria was weer fantastisch, het appartement geweldig en uiteraard brandschoon. Het hardwerkende personeel bij Maria zijn stuk voor stuk hele vriendelijke en hartelijke mensen. ’s Avonds bij terugkomst in het appartement was het telkens weer een verassing, hoe de schone handdoeken weer waren gevouwen!
Het was voor ons niet de eerste keer bij Maria, het is inmiddels erg vertrouwd en mede daardoor komen we hier elke keer weer terug. Een auto huren doe je vanzelfsprekend bij de buren van Autoland. Deze auto's zijn netjes onderhouden, brandschoon en uiteraard niet te duur.
Wij hebben weer lekker en zeer goed gegeten in Kokkari.
Ontbijten en koffie drinken bij Fausta van de Vagelisbar is een echte aanrader, evenals de lunches bij Charlie, uiteraard gemaakt door Vagelista of bij Dimitri op het strand van Lemonakia. Het diner werd vaak genuttigd bij Zakore, Kriti, Girasole en Basilico of een keer na een te uitgebreide lunch ’s avonds een lekkere pita giros van Emilio. Maar ook een echte aanrader is de kleine gezellige Taverne van Christos Chiou in Vourliotes. De huisgemaakte gerechten van Christos zijn bijzonder lekker en erg smakelijk.
's Avonds zijn wij nog even lekker wat gaan drinken bij de Vagelisbar op de Platia in het centrum.
Het beklimmen van de watervallen van Potami blijft een leuke belevenis, evenals de houten zelfgemaakte trap om het 2e deel van de watervallen te bereiken is altijd weer een hele klim.

Kortom we hebben ook deze keer weer met volle teugen genoten van onze vakantie in Kokkari.

Het was wel jammer, dat door de vele negatieve berichten in de media aan het begin van dit jaar er veel toeristen het niet aangedurfd hebben naar het mooie Samos af te reizen. Terwijl de hardwerkende mensen op Samos het juist moeten hebben van het toeristen seizoen en er alles aan doen om de moet erin te houden voor de komende winter maanden. Hopelijk gaat het volgend jaar weer stukken beter en wordt het weer ouderwets gezellig druk op Samos.

Groetjes,
Paul, Netty, Daan en Julia

Giassou! Dank voor jullie leuke bijdrage. Groet Arjanne en Ad


(193) Bas van Wijngaarden
zo, 4 september 2016 16:58

Beste mensen...
Wij gaan aankomende 13 september naar kokkari op vakantie. Nu ben ik benieuwd of er ook excursies zijn te boeken in kokkari?! Weet iemand of en wat er te boeken is??
Alvast bedankt... Bas

Beste Bas, ja er zijn diverse excursies te boeken, zoals de eilandtour, jeep safari en een excursie naar Efeze in Turkije. Je kunt dit boeken bij je hostess of bij verschillende boekingskantoortjes zoals Sofia's tours.

Fijne vakantie! Groet, Arjanne en Ad

(192) Karina
zo, 4 september 2016 14:24

Wij zijn meerdere malen naar kokkari geweest, dit was steeds in juni. Ik zou graag willen weten hoe het in mei is, is er iemand die mij dat kan vertellen?

Beste Karina, in mei is het ook prima in Kokkari, alleen met wat meer onzekerheid betreffende het weer.

Groet, Ad

(191) Ans Verhoef
ma, 29 augustus 2016 09:20
email

Wij gaan maandag 5 september voor de 3e keer naar Kokkari. Volgens de informatie is de zeehond weg. Hoeven we niet zo op te letten als we in zee gaan. Vorig jaar wel vluchtelingen gezien. Geen last van gehad. De Grieken gaan er goed mee om. Ben benieuwd of het echt afgenomen is. We verblijven in Stella Beach en het zal zeker niet de laatste keer zijn. We hebben er erg veel zin in! Nemen nu ook familie mee die in Kokkari Beach verblijven.

Beste Ans, fijne vakantie!!! Groet, Arjanne en Ad

(190) Luuk
za, 20 augustus 2016 06:12

De zeerob is nog steeds te vinden op samos 18 augustus was hij nog te zien op het strand van kokkari

Leuk! Groet, Ad


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha