Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(248)
(188) eljo
vr, 5 augustus 2016 15:08

Mijn complimenten voor jullie website!We zijn van plan om eind september een week op vakantie te gaan. We zijn nog nooit in Griekenland geweest... Na veel lezen en navragen bij Griekenland fans komt Samos/kokkari bij ons in beeld. Hoe is de temperatuur meestal in dit gebied in de laatste week september?

Beste Eljo, de afgelopen jaren was het weer eind september echt heerlijk. Warm zwoel weer zowel overdag als ook in de avond zo rond de 26 graden.
Wij vinden dit altijd een fijne tijd omdat het wat rustiger is en de temperatuur overdag en 's avonds vrijwel gelijk is. Dit wordt mede veroorzaakt door de hoge temperatuur van de zee.

Alvast fijne vakantie, Arjanne en Ad

(187) Jesse en Angela
vr, 5 augustus 2016 12:58

Net terug van twee weekjes Kokkari. Super genoten van dit plaatsje met z'n gezellige mensen en heerlijke restaurantjes. Dankzij de tips van jullie site is het echt geweldig geweest. Werd afgelopen week wel wat drukker, maar mogen best nog meer mensen naar toe.
Volgend jaar zal het moeilijk worden of we weer gaan want dat doen we eigenlijk nooit voor de tweede keer naar dezelfde plek. Maar dit kan wel eens uitzondering worden. Zulke leuke mensen daar en zo gezellig allemaal.
Iedereen die nog gaat: fijne vakantie! :)

Ha leuk, wie weet tot volgend jaar!
Groet Arjanne & Ad

(186) Danique
do, 4 augustus 2016 14:42

Hai hai!
Wat een leuke website met leuke weetjes, info en foto's (zeehondjes echt cute)
Ik kom 8 sept. naar Samos met mn pa! Wel sneu om te lezen dat er vanwege die vluchtelingenstroom terugloop is. Ik ben goed geïnformeerd door de touroperator en blijkt dus geen sprake van te zijn. Ben superbenieuwd en heb er veel zin in!!!
Ready to enjoy the sun and making nice pictures!!! B-)
Gr.
Danique

Hoi Danique, september is een erg leuke tijd om in Kokkari te zijn. Alvast fijne vakantie.
Groet Arjanne en Ad

(185) Chantal
do, 28 juli 2016 23:19

Samos is vooral aan het overleven nav alle publiciteit rondom de vluchtenlingen problematiek. Wij zijn ze niet tegen gekomen tot nu toe....en hadden zeker wat hulp willen aanbieden! Het is in-triest dat de terrassen erg leeg zijn en de Grieken hier er alles aan doen om ' de moed erin te houden'! Er is totaal geen reden, geen enkel argument om niet naar Samos of Lesbos te gaan! De zon schijnt, eten is heerlijk, Grieken zijn zoals altijd super aardig en zij hebben ons bere hard nodig om te de komende maanden te ' overleven'!

Dat kunnen we alleen maar bevestigen!
Groet, Arjanne en Ad


(184) Rodney
wo, 27 juli 2016 15:39

Hallo,

In 2014 waren we voor het laatst in Kokkari. Het wordt dus weer hoog tijd om te gaan. Graag zou ik willen weten of de crisis sinds 2014 invloed heeft gehad op de prijzen in restaurants en op terrassen.

Met vriendelijke groet,
R. de Boer

Beste Rodney,
De prijzen zijn nauwelijks gestegen sindsdien.
Alvast fijne vakantie, groet Arjanne en Ad

(183) Mirjam
zo, 10 juli 2016 19:37

Hallo
Wij gaan voor het eerst naar Samos en willen het eiland graag verkennen per auto. Graag willen wij weten wat het ongeveer kost om een auto te huren. Heb al gekeken op de site van autoland maatpr daar staan geen prijzen bij.

Groetjes Mirjam

Beste Mirjam, de prijs is afhankelijk van het type auto en het aantal dagen dat je huurt. Dus je kunt het beste een mail sturen ter info. Maar denk ongeveer aan prijzen vanaf € 35,00 tot € 40,00 per dag.

Alvast fijne vakantie!

(182) Minus Aalderink
do, 7 juli 2016 09:47

Hallo
Wij vliegen morgenvroeg voor de eerste keer naar Samos .
Als ik de berichten zo lees moet het er erg mooi zijn ,we gaan 12 dagen naar Hotel Kokkari Beach .
Heeft iemand nog een goede tip voor ons?

(181) jacquelien pieters
vr, 24 juni 2016 06:43

hoi ad en arjanne
na 5 jaar niet op samos geweest te zijn ,ga ik toch weer een kijkje nemen ,heerlijk om oude bekenden weer te gaan zien , jullie site is nog even mooi gr jacquelien

Hoi Jacquelien, dank en alvast veel plezier! Groet Arjanne en Ad

(180) Tiny
za, 18 juni 2016 14:48
email

Beste mensen,

Wij zijn sinds een aantal dagen terug van een twee weekse vakantie in ons geliefde Kokkari. Wij kunnen iedereen garanderen dat het nog steeds het paradijs op aarde is. De prachtige natuur, de lieve mensen, het heerlijke eten. Er is niets veranderd! Ook dit jaar is er alles aan gedaan om iedereen een heerlijke vakantie te bezorgen. Jammer dat er toch mensen zijn die hier aan hebben getwijfeld en niet geboekt hebben. Griekenland als land heeft een probleem maar dat betekent niet dat wij de inwoners in de steek moeten laten. De inwoners en ondernemers kunnen hier ook niets aan doen. Iedereen maakt natuurlijk zijn eigen keuzes. Wij kiezen ervoor in september onze vakantie weer in Kokkari door te brengen en wederom te genieten van alle mooie dingen.

Veel plezier voor iedereen die nog op vakantie gaat.

Tiny.

(179) Anne-marie
zo, 15 mei 2016 10:15

Hoi!
Wij gaan in juli naar samos, op jullie site zag ik informatie over auto en scooter verhuur. Wat is de gemiddelde verhuur prijs voor de huur van een scooter?

Vriendelijke groeten

Beste Anne-Marie,

Ik heb je vraag via de mail beantwoord. Alvast fijne vakantie.
Groet, Arjanne en Ad


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha