Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(269)
(209) Fred Roeling
di, 6 juni 2017 08:15
email

Op 25 juli 2017 verblijf ik 2 weken in Kokkari en wel in hotel Venus. Twee jaar geleden ook daar geweest en heb daar een erg goed gevoel aan overgehouden. Bijzonder gastvrije mensen mogen ontmoeten. Ik kijk er nu al naar uit om dit mooie eiland weer te mogen bezoeken.


 


Beste Fred, veel plezier alvast. We horen graag hoe het is geweest.


Groet, Arjanne en Ad(208) Gerard en Gerda
za, 13 mei 2017 19:50
email

Alle Kokkari vrienden, a.s. donderdag 18 mei reizen wij af, voor weer een weekje Kokkari. We verheugde daar op en zijn ons reis al een beetje aan het voorbereiden. Even kijken of er nog nieuws is en welke restaurants al op zijn. Bezoeken aan Dimitri restaurant staan al in de planning. Ik lijk een beetje op hem en we kenden hem al jaren. Als we elkaar dan zagen omhelzende we elkaar en hij zei “Hallo my brother”! Hij liet ons verleden jaar met trots zijn kleine kinderen zien en het eerste drankje was van hem. Welkom op Samos. Ook ‘s avond in Kokkari town nog even met hem napraten, het was altijd een feest. Maar we lezen nu het verschrikkelijk nieuws, Dimitri is er niet meer. We zijn aangeslagen en laten de tranen nu even de vrij loop. We zullen zeker naar zijn vrouw en zuster gaan, maar wat zullen wij deze persoonlijkheid missen. Dimitri rust zacht. Gerard en Gerda.


 


Beste Gerda en Gerard, dank voor jullie reactie en alsnog een fijne vakantie.(207) Anita Meijer
di, 2 mei 2017 14:46

Wat mij zo verbaast is: waarom geen auto huren bij Sandy van Yes rent a car??
De allerbeste schoonste en all in verzekering en goede prijzen; en.....Sandy is een Nederlander en super betrouwbaar!
THE BEST FROM SAMOS!
Proberen dus........

Beste Anita, wij hebben al jaren goede ervaringen met Autoland en zo velen met ons. Dus vandaar dat wij hun aanprijzen. Tevens zijn ze een lokale familie, dat speelt ook mee. Maar er zijn vast ook andere goede verhuurders. Fijn dat jullie met Yes goede ervaringen hebben.
Groet, Ad

(206) Jan en Anita Meijer
di, 2 mei 2017 14:34

Wij gaan morgennacht voor 2 maanden in een gehuchtje aan de zee in het huisje van Griekse vrienden wonen!
Moet geheim blijven hahaha........
We komen al van 1975 op Samos!
Maar dit is te 'summum' toch?
Lekker genieten...........heerlijk.
Goed seizoen iedereen.
Anita.

Fijne vakantie, groet Arjanne en Ad
(205) Jolanda
di, 25 april 2017 09:04
email

Nog 2 weken en dan gaan we eindelijk weer naar kokkari!Wordt onze derde keer en hebben er reuze zin in, helemaal door even weer helemaal in de sfeer te zijn door jullie leuke site!Lekker eten bij Samia en borrelen bij vagelis!!

Fijne vakantie, groet Arjanne en Ad

(204) Harma
ma, 27 maart 2017 08:21
email

Hallo Denise en Roy,

Stella beach is een hele mooie en schone accomodatie direct aan het strand. Lambros en Blue See liggen er pal achter. Zitten zelf dit jaar in Blue See.
Alleen de straat over steken en je staat al op het mooie rustige strand.
Deze accomodaties liggen net aan de rand van Kokkari, even voorbij het kerkhof.

(203) Denise en Roy
di, 21 maart 2017 09:04

Hoi, hopelijk kunnen wij dit jaar weer naar Kokkari. Heb er toch wel weer zin in na een paar jaartjes niet geweest te zijn. Hoorde dat het nog steeds erg gezellig is daar dus nu maar gaan boeken. Weet nog niet welke accommodatie. Twijfel nog. Wil lekker dicht aan het strand zitten, dat heeft onze voorkeur. Zijn er nog tips?


Beste Denise en Roy, Er zijn diverse locaties direct aan het strand of er vlak achter. Een nadeel als je direct aan het strand zit dat je ook 'de wind kunt vangen'. Daarom kiezen toch veel mensen de meer beschutte locaties die nog geen 40 meter van het strand zitten. Je steekt dan de weg over en loopt tussen de strandtenten het strand op. Deze locaties zijn o.a. Studio Maria, Aiolos, Tarsanas, Christinangela etc. Veel keuze!


Succes met boeken en alvast fijne vakantie.(202) Lotte
ma, 20 maart 2017 13:19

Hallo! Wij willen in juni naar Samos gaan. Ik ben op dat moment 24 weken zwanger. We gaan er vanuit dat alles goed blijft gaan en er ook op vakantie niets gebeurd. Stel dat we toch medische zorg nodig hebben, hebben jullie ervaring met de gezondheidszorg op Samos? Ik lees op internet dat je van het ziekenhuis in Samos stad niet teveel mag verwachten. Zijn er bijvoorbeeld privéklinieken waar je terecht kunt? We willen heel graag nog een keer samen weg maar ik vind het evengoed toch spannend en wil graag weten of ik 'in goede handen' ben, mocht er iets gebeuren. Mochten jullie hier ervaring mee hebben, dan hoor ik het heel graag!


 


Beste Lotte,


De gezondheidszorg op Samos is zo slecht nog niet. De meeste toeristen die iets overkomen hebben goede ervaringen met de artsen en het "gewone" ziekenhuis. Zelf heb ik ervaring met de tandarts in het ziekenhuis en dat is zelfs zo goed verlopen dat mijn tandarts verbaasd was over het resultaat. Jouw situatie is natuurlijk anders, maar ik denk dat jij je heirover geen zorgen hoeft te maken.


Veel plezier alvast. Groet, Arjanne en Ad(201) Patricia
ma, 13 maart 2017 14:35

Wij gaan met een groepje vriendinnen deze zomer naar Kokkari. Al veel over gehoord van mijn ouders die er al jaren komen en als kind ben ik er wel eens geweest. Ben benieuwd of ik het nog herken. Volgens mijn ouders is er niet veel veranderd en is het nog altijd hetzelfde gezellige sfeertje. We gaan het meemaken, als er maar genoeg terrasjes en bubbels zijn :)

Hoi Patricia,
Nou die zijn er! Alvast veel plezier.
Groet, Arjanne en Ad

(200) Harma
za, 25 februari 2017 12:21
email

Wij gaan dit jaar voor de 10de opéénvolgende keer naar Kokkari. Wij vinden het daar geweldig. Kijk eens op deze link, https://www.samostour.dk/index.php/webcam/webcam-live Daar zie je Longbeach, erg mooi. Ik kijk er elke dag even op. Even wegzwijmelen.....


 


Is inderdaad leuk deze webcans. Op onze site staat ook de link naar deze webcams.
 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha