Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(269)
(219) Janny Hulleman
ma, 7 augustus 2017 11:33
email

Beste Kokkari gangers
Wij gaan 7 sept voor de 23 ste keer weer naar Kokkari.
En wij krijgen er niet genoeg van. In het voorjaar naar Parga geweest ook erg mooi en gezellig, maaaaaar Kokkari blijft trekken.
Wij hebben in al die jaren al verschillende accommodatie gehad, maar hebben het altijd super goed getroffen .Ik durf het vrij uit te zeggen... nooit een probleem gehad het is er altijd schoon en heel vriendelijke eigenaren en personeel. Wij vinden het leuk om elke keer een ander te hebben maar nu komen wij toch wel weer bij de zelfden terug haha.De restaurants zijn ook goed tot zeer goed. Ons hoor je niet klagen en wij dromen rustig verder over ons paradijsje.. KOKKARI. Verder is het een prima eiland om te wandelen en lekker rond te rijden met een huur auto. Tip... blijf komen bij al die lieve mensen.

Hoi Janny, nog even en dan is het weer zover. Alvast fijne vakantie.
Groet Arjanne en Ad

(218) Jan en Marleen
do, 13 juli 2017 20:52
url  email

Beste Kokkari gangers

Dit jaar gaan we weer voor de 12e keer naar Kokkari.
We kijken er weer naar uit.
De gastvrijheid van de mensen heerlijk!
Ze blijven positief ondanks een moeilijke periode met de vluchtelingen en de crisis.
Olympia villages is onze basis daar.
11 september we er weer.
Vouliotes,Manolates prachtige bergdorpjes om naar toe te wandelen.
Lekker an het strand
Kortom genieten.
Kokkari een aanrader.

Vriendelijke grote

Jan en Marleen

Mooi verhaal. Wij wensen jullie een fijne vakantie!! Groet Arjanne en Ad

(217) Ans
ma, 10 juli 2017 18:24
email

Hallo beste mensen,
Wij gaan 2 oktober weer naar Kokkari , Stella Beach.
Maar is er nog wel genoeg open? Met name de strandtenten?
We kunnen niet eerder en omdat we toch graag naar Kokkari willen hebben we de laatste mogelijkheid geboekt.
Groetjes Joop en Ans

Beste Ans en Joop,

Er is nog veel open dan, want het weer is vaak nog erg mooi. Vanaf begin oktober zie je wel dat sommige restaurants langzaamaan gaan sluiten. Maar er blijft nog voldoende keus over. Zeker de lokale restauranteigenaars gaan lang door.

Groet Arjanne en Ad

(216) Els Trijsburg
zo, 2 juli 2017 15:31
email

Sorry, zag net pas de verkeerde aanhef. De vraag was uiteraard bestemd voor de beheerders van de Kokkari.nl site!

Beste Els,
Het ligt eraan of de gebruiker van de rolstoel gedeeltelijk mobiel is. Dan zijn er veel accomodaties die wel een geschikt appartement hebben op de begane grond. Is de gebruiker van de rolstoel volledig afhankelijk van de rolstoel en bijvoorbeeld moeilijk in staat zelf te douchen dan is er geen accomodatie geschikt.
Veel accomodaties hebben mooie appartementen maar het nadeel is dat de badkamers vaak erg klein zijn of dat er opstapjes zijn buiten de accomodatie. Accomodatie Aiolos heeft twee appartementen aan de straatzijde die wel voldoen aan jullie wensen, maar hebben ook beperkte ruimte in de badkamer. Daar is echter een zwembad waar je een trap voor op moet. Andere passende accomodaties kunnen zijn: Archangelos Village (zonder zwembad), Christinangela (ruim op gezet en met klein zwembad).Als je iets boekt, vraag altijd nadrukkelijk naar appartement of studio op de begane grond. Verder is Kokkari geschikt voor gebruik met rolstoel. Het centrum is goed begaanbaar.
Groet. Ad

(215) Harma
za, 1 juli 2017 20:42
email

Hallo Els,
Zelf zitten wij altijd in hotel Lambros in Kokkari.
Onze dochter was daar een week bij ons terwijl zij ook in een rolstoel zat. Ze had net voor de vakantie een pees in de enkel gescheurd.
Bij Lambros hebben ze hotelkamers op de begane grond. Zijn wel kleine kamers.
Lambros heeft een klein zwembad. Om daar te komen heb je vlak voor het zwembad een trapje van 2 treden. Als zij wel met krukken kan lopen is dat trapje goed te doen.
Onze dochter ging altijd op de krukken naar het strand. Dit is aan de overkant van de straat. Wel met ondersteuning het kiezelstrand op.
Misschien is dit iets voor jullie.
Succes met zoeken en boeken.


(214) Els Trijsburg
za, 1 juli 2017 13:02
email

Hallo Denise en Roy. Ik ben me aan het oriënteren op Samos en in het bijzonder op Kokkari. Puntje is echter dat in ons gezelschap van 4 personen een rolstoelster aanwezig is. Er wordt maar 1 geschikt hotel/appartement aangegeven via een reisorganisatie, namelijk Poseidon, maar die heeft geen zwembad en dat zou toch wel fijn zijn omdat we niet alle dagen met haar op pad kunnen (huren wel een auto hoor!) Hebben jullie een tip voor me welk appartementencomplex wel mindervalide faciliteiten heeft én via een reisorganisatie geboekt kan worden? (Durf los boeken niet aan in dit geval). Alvast bedankt voor het meedenken!

(213) Harma
za, 1 juli 2017 10:05
email

Weet iemand of de zeehond nog in Kokkari is?
Mijn man zag net op Facebook dat hij zou zijn dood geschoten.
Weet iemand hier iets van?

Helaas hebben wij gehoord dat de zeehond niet meer leeft.
Groet, Arjanne en Ad

(212) Joop
vr, 23 juni 2017 14:02

Al duurt het nog wel even, toch kijk ik alweer uit naar de vakantie in aug/september in Kokkari. Alweer voor de 6de keer en het blijft fantastisch. Gezellige en erg vriendelijke mensen en de omgeving is schitterend. Ik was al gewaarschuwd voor het Kokkari-virus :)

(211) Aryette Bruining
zo, 11 juni 2017 05:51
email

Beste kokkari fans!
Ik was in mei dit jaar met een vriendin 5 dgn in kokkari (veel te kort maar we konden mannen en kids niet langer alleen laten)
Wij zaten in Aphrodite via Sunweb. Dat vonden we niet fijn! Balkonnetje zonder uitzicht delen met de buren en binnen donker. We zijn een rondje door het dorp gaan maken en vonden voor een prikkie een kamer pal op het strand in het pension van Gannis Peris.
Superlieve mensen en t ruisen van de zee! Het was er ook erg schoon. En over drie weken heerlijk weer een week kokkari met de kids! Het blijft er zooo heerlijk!

Heerlijk zo'n vooruitzicht!!
Groet Arjanne en Ad

(210) Kim
wo, 7 juni 2017 11:05

Pas terug uit Kokkari waar het eerst nog rustig was, maar steeds gezelliger begon te worden. De restaurantjes zijn eigenlijk allemaal wel goed. De pitashop tegenover de taxistandplaats verdient wel een extra complimentje: de lekkerste giros en superleuke mensen daar. En dan nog goedkoop ook. Verder heerlijk op het strand gelegen en genoten van de gastvrijheid van iedereen. Wij hadden een studio bij Christinangela, was prima.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha