Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(269)
(239) Dirk
za, 14 april 2018 17:17
email

Hallo Arjanne & Ad

Dit jaar gaan we voor de 11e maal naar Kokkari en wij verblijven telkens in Hotel Arion. Telkens de 2e week van September.
Dit is voor ons, tot nog toe, het enige eiland dat ons zo aanspreekt dat we alle jaren terugkomen. Misschien heeft dit wel te maken met de heel vriendelijke mensen, het prachtige weer, het heel mooie (groene) eiland en het heel lekkere eten.
Maar in één van jullie berichtjes vermelden jullie dat er 's avonds kan gedanst worden in Manos Bar en Vagelis Bar. Is dat ook nog in september? Want wij strekken graag 's avonds eens de beentjes maar tot nog toe hebben wij in Kokkari in September nog niet veel mogelijkheden opgemerkt. Hebben jullie enkele tips?

Vele groetjes van Ann en Dirk

Beste Ann en Dirk,

Het ligt een de sfeer van de avond of er gedanst wordt. Ook is er regelmatig live muziek bij diverse restaurants en op de Platia in het centrum. Bij Vagelis Bar wordt er op zaterdag meestal wel gedanst.

Alvast een Fijne tijd! Arjanne en Ad


(238) Jack Smits
za, 7 april 2018 13:07
email

Goedendag,
Is het u bekend of er ook Nederlanders wonen op Samos?
Vriendelijke groeten,
Jack

Beste Jack,
Er wonen zeker Nederlanders op Samos. Er zijn Nederlanders die er het hele jaar verblijven, maar er zijn nog meer seizoengasten die van april tot eind oktober op het eiland wonen. Er is zelfs een Hollandse club in Samos stad.

Groet, Arjanne en Ad

(237) Jack
wo, 4 april 2018 13:10

Hallo,
Ik vroeg mij af of er naast autos en scooters ook ergens fietsen te huren zijn op Kokkari?

Ja, er zijn in Kokkari fietsen te huur. Onder andere bij Duck Rent

Groet, Arjanne en Ad(236) Marijke
za, 17 maart 2018 10:36
email

Voor het eerst een reis naar Samos geboekt. Vraag me alleen af hoe het daar is met de vluchtelingen.

Beste Marijke,
Er komen nog steeds vluchtelingen aan op Samos. Het zijn er aanmerkelijk minder dan in 2015. De vluchtelingen die aan land komen worden direct opgevangen door een team van professionals. Vervolgens gaan ze naar de vluchtelingen opvang achter Samos stad. Afgelopen jaar hebben wij niets gemerkt van de vluchtelingen. Door de noordelijke ligging van Kokkari is het voor vluchtelingen niet zo aantrekkelijk om daar aan land te komen, dat gebeurt merendeels aan de zuidkust.
Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je geconfronteerd wordt met de aankomst van vluchtelingen, die kans is wel heel erg klein. In 2015 hebben wij wel meegemaakt dat vluchtelingen aankwamen op het strand waar wij verbleven. Dat verliep heel rustig en was er geen sprake van een negatieve confrontatie. Het werd goed begeleid door de opvang organisatie en de plaatselijke bewoners.

Groet, Arjanne en Ad

(235) Mischa
di, 13 maart 2018 12:11

Allereerst bedankt voor deze mooie informatieve site. Gisteren geboekt naar Kokkari voor twee weekjes in juni. Het is onze eerste keer naar Griekenland, dus we zijn erg nieuwsgierig. Op deze site ziet het er gezellig uit. Is er 's avonds ook nog genoeg te beleven voor late twintigers zoals wij? We zijn geen grote stappers maar een gezellig café tot een uur of twee in de nacht is voldoende.

Beste Mischa,

In het centrum op de platia zitten twee 'Kafenions' die tot laat open zijn. Manos Bar en Vagelis Bar. Daar kan ook gedanst worden. Maar Kokkari heeft tal van leuke plekjes waar je tot laat terecht kan. Geen probleem!
Groet, Arjanne en Ad

(234) Anita
za, 24 februari 2018 16:33
email

Hallo,
Vandaag geboekt voor de 1e keer Samos, Kokkari. Eind mei voor 8 dagen. Wij gaan naar Olympia Village. Het was moeilijk kiezen uit het grote aanbod hotels.
Wat zijn de restaurants, bezienswaardigheden enz die je zeker bezocht moet hebben?
Graag
Anita

(233) Gerrie en Harma
di, 30 januari 2018 08:10
email

Wow! Wat een leuk nieuws!
Een dag autohuur gewonnen bij Autoland. Geweldig!
Hartelijk bedankt!
Inmiddels is het al weer een aantal jaren geleden dat we er een auto hebben gehuurd.
Altijd een goede auto en fijne service gehad.
Dit jaar dus lekker een dag op pad en dan nog een dag extra er bij huren.
Groet van Gerrie en Harma


(232) Arjanne en Ad
zo, 28 januari 2018 17:32

Harma heeft een dag gratis autohuur gewonnen bij Autoland! Arjanne heeft vandaag de trekking verricht.

Gefeliciteerd Harma, namens Nikos, Voula, Arjanne en Ad

Via de mail gaan we je benaderen zodat je op tijd de voucher ontvangt.
Dank aan iedereen voor deelname en het plaatsen van een bericht in ons gastenboek.


(231) Inge
vr, 26 januari 2018 15:25
email

Hallo Arjanne en Ad,

De reis voor juni is geboekt en verblijf ik samen met een vriendin een week in Golden Sun. Ik ben de tel kwijt geraakt maar ik geloof dat dit de 8e keer is dat ik naar Samos afreis. Zoals zoveel mensen heeft Kokkari mijn hart gestolen en is het elke keer weer thuiskomen. Het virus is ook al overgeslagen op onze zoon van 11 en dus ook in de zomer wil ik graag met mijn man en zoon richting Samos. Voor onze zoon is het belangrijk dat er een zwembad in de buurt is en heb ik even de volgende vraag. We hebben al eens eerder verbleven in appartement Tarsanas en dat is ons heel goed bevallen. Toen konden we, net zoals ook op jullie site vermeld staat, tegen gebruik van een consumptie gebruik maken van het naastgelegen zwembad van Blue Sea. Nu lees ik op internet dat er 5 euro p.p. entree wordt gevraagd en dat is toch een enorme kostenpost op 12 dagen vakantie. Hebben jullie enig idee of deze informatie klopt? Misschien is het gebruik van het zwembad van Athena Hotel ook een optie, maar weten jullie hoever dit lopen is vanaf Tarsanas? Alvast bedankt voor jullie reactie!!! Groet, Inge

Hoi Inge, dit is ons niet bekend. Maar het zwembad van Athena hotel ligt vlakbij Blue Sea, op een paar minuutjes. Een prima zwembad met vriendelijke bediening aan het zwembad.

(230) Marcel&Nanny
di, 9 januari 2018 21:17
url  email

Hallo,

Geboekt!!!
voor de 8e/9e keer weer naar Kokkari.
Van 1 tot 11 mei gaan we weer lekker, deze keer naar hotel Arion, ipv ons kleine Kalidon, wat bij aankomst nog gesloten is.
Helaas kunnen we deze zomer niet ivm de komst van twee kleinkinderen, 1 in juni en 1 in juli.
Maar een keer in mei naar het paraijs is weer eens wat anders,

gr
Marcel&Nanny

Lekker idee dat de reis is geboekt. Goed vooruitzicht! Groet, Arjanne en Ad
 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha