Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(248)
(218) Ans
ma, 10 juli 2017 18:24
email

Hallo beste mensen,
Wij gaan 2 oktober weer naar Kokkari , Stella Beach.
Maar is er nog wel genoeg open? Met name de strandtenten?
We kunnen niet eerder en omdat we toch graag naar Kokkari willen hebben we de laatste mogelijkheid geboekt.
Groetjes Joop en Ans

Beste Ans en Joop,

Er is nog veel open dan, want het weer is vaak nog erg mooi. Vanaf begin oktober zie je wel dat sommige restaurants langzaamaan gaan sluiten. Maar er blijft nog voldoende keus over. Zeker de lokale restauranteigenaars gaan lang door.

Groet Arjanne en Ad

(217) Els Trijsburg
zo, 2 juli 2017 15:31
email

Sorry, zag net pas de verkeerde aanhef. De vraag was uiteraard bestemd voor de beheerders van de Kokkari.nl site!

Beste Els,
Het ligt eraan of de gebruiker van de rolstoel gedeeltelijk mobiel is. Dan zijn er veel accomodaties die wel een geschikt appartement hebben op de begane grond. Is de gebruiker van de rolstoel volledig afhankelijk van de rolstoel en bijvoorbeeld moeilijk in staat zelf te douchen dan is er geen accomodatie geschikt.
Veel accomodaties hebben mooie appartementen maar het nadeel is dat de badkamers vaak erg klein zijn of dat er opstapjes zijn buiten de accomodatie. Accomodatie Aiolos heeft twee appartementen aan de straatzijde die wel voldoen aan jullie wensen, maar hebben ook beperkte ruimte in de badkamer. Daar is echter een zwembad waar je een trap voor op moet. Andere passende accomodaties kunnen zijn: Archangelos Village (zonder zwembad), Christinangela (ruim op gezet en met klein zwembad).Als je iets boekt, vraag altijd nadrukkelijk naar appartement of studio op de begane grond. Verder is Kokkari geschikt voor gebruik met rolstoel. Het centrum is goed begaanbaar.
Groet. Ad

(216) Harma
za, 1 juli 2017 20:42
email

Hallo Els,
Zelf zitten wij altijd in hotel Lambros in Kokkari.
Onze dochter was daar een week bij ons terwijl zij ook in een rolstoel zat. Ze had net voor de vakantie een pees in de enkel gescheurd.
Bij Lambros hebben ze hotelkamers op de begane grond. Zijn wel kleine kamers.
Lambros heeft een klein zwembad. Om daar te komen heb je vlak voor het zwembad een trapje van 2 treden. Als zij wel met krukken kan lopen is dat trapje goed te doen.
Onze dochter ging altijd op de krukken naar het strand. Dit is aan de overkant van de straat. Wel met ondersteuning het kiezelstrand op.
Misschien is dit iets voor jullie.
Succes met zoeken en boeken.


(215) Els Trijsburg
za, 1 juli 2017 13:02
email

Hallo Denise en Roy. Ik ben me aan het oriënteren op Samos en in het bijzonder op Kokkari. Puntje is echter dat in ons gezelschap van 4 personen een rolstoelster aanwezig is. Er wordt maar 1 geschikt hotel/appartement aangegeven via een reisorganisatie, namelijk Poseidon, maar die heeft geen zwembad en dat zou toch wel fijn zijn omdat we niet alle dagen met haar op pad kunnen (huren wel een auto hoor!) Hebben jullie een tip voor me welk appartementencomplex wel mindervalide faciliteiten heeft én via een reisorganisatie geboekt kan worden? (Durf los boeken niet aan in dit geval). Alvast bedankt voor het meedenken!

(214) Harma
za, 1 juli 2017 10:05
email

Weet iemand of de zeehond nog in Kokkari is?
Mijn man zag net op Facebook dat hij zou zijn dood geschoten.
Weet iemand hier iets van?

Helaas hebben wij gehoord dat de zeehond niet meer leeft.
Groet, Arjanne en Ad

(213) Joop
vr, 23 juni 2017 14:02

Al duurt het nog wel even, toch kijk ik alweer uit naar de vakantie in aug/september in Kokkari. Alweer voor de 6de keer en het blijft fantastisch. Gezellige en erg vriendelijke mensen en de omgeving is schitterend. Ik was al gewaarschuwd voor het Kokkari-virus :)

(212) Aryette Bruining
zo, 11 juni 2017 05:51
email

Beste kokkari fans!
Ik was in mei dit jaar met een vriendin 5 dgn in kokkari (veel te kort maar we konden mannen en kids niet langer alleen laten)
Wij zaten in Aphrodite via Sunweb. Dat vonden we niet fijn! Balkonnetje zonder uitzicht delen met de buren en binnen donker. We zijn een rondje door het dorp gaan maken en vonden voor een prikkie een kamer pal op het strand in het pension van Gannis Peris.
Superlieve mensen en t ruisen van de zee! Het was er ook erg schoon. En over drie weken heerlijk weer een week kokkari met de kids! Het blijft er zooo heerlijk!

Heerlijk zo'n vooruitzicht!!
Groet Arjanne en Ad

(211) Kim
wo, 7 juni 2017 11:05

Pas terug uit Kokkari waar het eerst nog rustig was, maar steeds gezelliger begon te worden. De restaurantjes zijn eigenlijk allemaal wel goed. De pitashop tegenover de taxistandplaats verdient wel een extra complimentje: de lekkerste giros en superleuke mensen daar. En dan nog goedkoop ook. Verder heerlijk op het strand gelegen en genoten van de gastvrijheid van iedereen. Wij hadden een studio bij Christinangela, was prima.

(210) Fred Roeling
di, 6 juni 2017 08:15
email

Op 25 juli 2017 verblijf ik 2 weken in Kokkari en wel in hotel Venus. Twee jaar geleden ook daar geweest en heb daar een erg goed gevoel aan overgehouden. Bijzonder gastvrije mensen mogen ontmoeten. Ik kijk er nu al naar uit om dit mooie eiland weer te mogen bezoeken.


 


Beste Fred, veel plezier alvast. We horen graag hoe het is geweest.


Groet, Arjanne en Ad(209) Gerard en Gerda
za, 13 mei 2017 19:50
email

Alle Kokkari vrienden, a.s. donderdag 18 mei reizen wij af, voor weer een weekje Kokkari. We verheugde daar op en zijn ons reis al een beetje aan het voorbereiden. Even kijken of er nog nieuws is en welke restaurants al op zijn. Bezoeken aan Dimitri restaurant staan al in de planning. Ik lijk een beetje op hem en we kenden hem al jaren. Als we elkaar dan zagen omhelzende we elkaar en hij zei “Hallo my brother”! Hij liet ons verleden jaar met trots zijn kleine kinderen zien en het eerste drankje was van hem. Welkom op Samos. Ook ‘s avond in Kokkari town nog even met hem napraten, het was altijd een feest. Maar we lezen nu het verschrikkelijk nieuws, Dimitri is er niet meer. We zijn aangeslagen en laten de tranen nu even de vrij loop. We zullen zeker naar zijn vrouw en zuster gaan, maar wat zullen wij deze persoonlijkheid missen. Dimitri rust zacht. Gerard en Gerda.


 


Beste Gerda en Gerard, dank voor jullie reactie en alsnog een fijne vakantie.
 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha