Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(269)
(29) Tiny
za, 30 juni 2012 14:44
email

Hallo Marcel,
De verslaving aan Samos en met name aan Kokkari, gaat steeds erger worden, kan ik je verzekeren. In september gaan wij voor de 14e of 15e keer? Iedere keer verheugen wij ons weer, op dit geweldige plekje, met de prachtige natuur, mooie stranden, heerlijk eten en bovenal de lieve en vriendelijke bewoners.

Alvast een fijne vakantie gewenst.

Lekker vooruitzicht Tiny! Het blijft een lekker idee; weer naar Kokkari....
Groet, Arjanne en Ad

(28) Marcel
do, 28 juni 2012 13:17
email

Mariëtte en Ron, wat sneu voor jullie dat het er weer op zit.
Wij arriveren dinsdag wederom in Kokkari, nadat we vorig jaar helemaal verslaafd zijn geraakt aan t dorp en samos
Dit jaar verblijven we 18 dagen, we kunnen niet wachten tot t dinsdag is.

gr,

Marcel

Prettige vakantie Marcel! Groet, Arjanne en Ad

(27) Mariëtte
do, 28 juni 2012 06:43
email

Yassas!
Wij zijn nu twee weken in kokkari en gaan morgen weer naar
huis toe met pijn in ons hart. Bij thuis komst volgt een langer verslag, maar willen wel zeggen dat het weer een geweldige vakantie was.

Groeten Mariëtte en Ron.

Beste Mariëtte en Ron,
Fijn dat het een geslaagde vakantie was!
Groet, Arjanne en Ad

(26) Frederique en Natasja
ma, 25 juni 2012 15:03

Hoi,
Vrijdag zijn we teruggekomen van een heerlijke vakantie in Kokkari. Het weer was erg lekker, maar soms wat winderig. We zijn naar het lemonakia strand geweest en daar is het erg lekker en minder wind. Kokkari is supergezellig, leuke terrasjes, aardige bewoners en veel goede restaurantjes. We hadden een aantal favorieten zoals Bira, Girasole en Meltemi. Bij Meltemi moet je wel reserveren want daar is het erg druk. Girasole heeft het lekkerste Italiaanse eten, maar het sfeertje bij Basilico is ook erg bijzonder. En je hebt daar een leuk uitzicht over de boulevards van Kokkari. Verder waren de Griekse mannen in Kokkari erg vriendelijk voor ons (2 vrouwen) en zeker niet vervelend. Je zou hier ook als vrouw prima alleen op vakantie kunnen gaan. Het voelt veilig aan.
We gaan zeker nog eens terug naar Kokkari
Groetjes van Frederique en Natasja

Beste Frederique en Natasja,
Dit lijkt er zeker op dat jullie weer eens terug gaan naar Kokkari!
Groet, Arjanne en Ad

(25) Nikos
wo, 13 juni 2012 05:17
email

Kalimera from the sunny Kokkari,i would like to thank you for your support to Greece,we need you to survive,wish you all nice and funny holidays!!!

Dear Nikos, we had a great time with you this holiday. The atmosphere in Kokkari was more then good and very relaxed. We enjoyed it very much. The nights at Vagelis Bar were like ever, lot's of fun and great friends around. We look forward to meet you and all our friends in September.
Big hug and kiss from Arjanne and Ad

(24) Rick en Ellen
za, 9 juni 2012 12:13
email

Hallo zeg wat een leuke site !!! Door jullie voor kokkari gekozen en reizen op 3 juli voor kleine twee weekjes af. Zijn op zoek naar dat typisch Griekse sfeertje wat jullie als ondefinieerbaar omschrijven. Wij hebben er zin aan. Gr. Rick en Ellen en Lisa

Beste Ellen, Rick en Lisa,
Jullie gaan vast geen spijt krijgen van jullie besluit. We zijn nog nooit iemand tegengekomen die Kokkari niet leuk vond.
Dank voor het compliment en veel plezier!
Groet, Arjanne en Ad

(23) Janet
di, 5 juni 2012 11:07
email

Leuk jullie vernieuwde site! Over 10 dagen ga ik ook weer naar Kokkari, ik verheug me er heel erg op.

Ik vraag me alleen wel af hoe de situatie zal zijn met pin-mogelijkheden? Ik lees daar wat verschillende berichten over.

Beste Janet,
Je hoeft je nog geen zorgen te maken over het pinnen van geld, de geldautmaten doen het nog steeds. Alvast een prettige vakantie.
Groet, Arjanne en Ad

(22) Loek en Kirsten
zo, 3 juni 2012 15:48
email

Hallo lezer(es),
Wij,Loek en Kirsten,zijn sinds 1juni weer op Samos en bevinden ons weer te Kokkari.Het thuisgevoel,was al aanwezig,voordat de wielen van het vliegtuig de grond aanraakten.Wij zouden zeggen,
het is hier nog steeds gemoedelijk en volgens de eilandbewoners zal dat ook zo blijven!!!!Degenen die van plan waren om naar Samos te komen,annuleer Uw vlucht niet,kom gerust.Het was weer gezellig bij Andreas,tijdens de oefeninterland van Oranje tegen Noordierland.Het leven gaat hier,als vanouds door,dus geen centje pijn.Je wordt net zo gastvrij ontvangen als anders en de flappentappers,werken ook normaal.Tot ziens bij het haventje of ergens op het strand.
Kirsten en Loek.

(21) Barbara
za, 2 juni 2012 08:26
email

Ja er is markt in Samosstad.
Wanneer weet ik niet precies maat de hostess weet t vast wel.
Barbara

(20) Mariette
za, 2 juni 2012 06:40
email

Over 2 weken vertrekken wij weer naar ons geliefde Kokkari. Maar nu vragen wij ons af of ergens op Samos een markt is. Goederen, voeding maakt niet uit.. Weet iemand dit??

Beste Mariette,
Er is een markt in het weekend met groenten en vis. Maar stel je er niet teveel van voor, het zijn maar een paar kraampjes. De markt kun je vinden naast de grote kerk in Samos stad.
Groet, Ad


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha