Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(269)
(49) ger
ma, 22 oktober 2012 14:09
email

hallo wij zouden graag wat info willen over Samos Kokkari Appartement Dimitra we hebben er al iets over gelezen op zoover maar hadden graag nog wat info ook wat er te doen is in de omgeving we gaan juli /augustus 2013
alvast bedankt voor de info

groeten Petra en Ger

Beste Petra en Ger,
Wij hopen dat onze site al voldoende info geeft over Kokkari. Ditmitra ligt buiten Kokkari richting Lemonakia. Naar ons idee best een eindje buiten Kokkari en je bent dus afhankelijk van auto, bus of scooter. Maar als je van rust houdt dan is het prima. Het Lemonakia strand is een groot strand met een gunstige ligging.
Groet, Ad

(48) Barbara
di, 2 oktober 2012 21:29

Beste Ad en Arjanne, Fijn jullie toch nog even gezien te hebben.
Ook mijn vriend was zeer van Kokkari onder de indruk ondanks zijn handicap.
Het was even een beetje zwaar [was de eerste keer zo] maar niet minder mooi.
Lekker elke dag uit eten en het zonnetje, waar kon ik hem meer dan dat mee blij maken?

Liefs en tot snel weer.
Barbara ;)

(47) Anda&Huib
za, 22 september 2012 15:00
email

Wat was het leuk om jullie te zien op het terras van Vagelis vanmorgen!! Zoveel herinneringen kwamen weer boven uit 2003!!
Wij wensen jullie nog een hele gezellige vakantie en tot ziens.
Lieve groetjes Anda&Huib

(46) Akke en Han
ma, 10 september 2012 22:08
email

14 september gaan we 8 dagen naar Kokkari, we maken er net als vorig jaar een groot feest van.
Ook zien we uit naar het weerzien van Ad en Arjanne.
Geweldige website.
Je hoeft niet de halve wereld over te reizen om een topvakantie te beleven.
Laat heel Nederland niet komen, maar ik kan het wel begrijpen.

Tot zo

Akke en Han

Beste Akke en Han. Ook wij zien uit naar jullie komst! Gezellig en tot vrijdag! Giassou Arjanne en Ad

(45) Jeanneke
ma, 10 september 2012 19:21

Hallo,
Ik zit erover te denken om eind oktober naar Kokkari te gaan. In mijn eentje. Weet iemand of er dan nog genoeg gezelligheid is op het eiland en in het bijzonder in Kokkari? Als alles dichtgetimmerd zit is het ook niet leuk. En hoe is het met het weer?

Groetjes jeanneke

Beste Janneke. Eind oktober is het seizoen echt voorbij en zijn de meeste restaurants en barretjes gesloten. Het weer kan echter nog heel aangenaam zijn. Maar verwacht geen drukte meer. Het toerisme is dan wel voorbij. Zoek je rust en zijn een paar restaurantjes voldoende voor je, dan kun je nog gaan. Groet Arjanne en Ad

(44) Esther&Jeannette
zo, 2 september 2012 18:23
email

Dit jaar voor het eerst in Kokkari geweest. 3 weken in juni/juli. We hebben al veel Griekse eilanden en ook het vasteland bezocht maar Samos is nu toch echt favoriet!
Kokkari is een geweldige uitsvalsbasis voor een vakantie op Samos. Eerst 2 dagen een auto gehuurd daarna een scooter want dat is heel goed te doen op Samos. We hebben dat bij "autoland" aan de hoofdweg die paralel loopt aan het strand gedaan. We dachten dat we beter een jong, enthousiast stel dan bij één van die grote aanbieders konden huren. Daar hebben we geen spijt van gekregen; goed onderhouden auto en later scooters gehuurd.
Verder veel geluierd op het strand van Kokkari. Stavento beach bar was ons "vaste adres" aan het strand. Eenvoudig tentje maar de zeer vriendelijke, rustige eigenaar zorgt ervoor dat je een echt vakantiegevoel krijgt.
In de avond een paar keer bij restaurant Tarsanas gegeten: echt heerlijk! Verder in 3 weken tijd gehad om veel andere griekse eettentjes uit te proberen, echt allemaal goed. We gaan alleen niet meer terug bij Poseidon, de eigenaresse joeg haar personeel op en wij vonden haar gemaakt aardig. Ook nog 2 goede Italiaanse restaurants gevonden: Basilico en Porto Picollo. Lekker voor de afwisseling.
Ons appartement was Aphrodite; echt Grieks ingericht. Maar dat was voor ons geen probleem, je bent toch de meeste tijd buiten.
's Avonds is het heerlijk om buiten aan het water te zitten met een drankje. Geen disco's of andere herrie, HEERLIJK!
We hebben vaak bij Bar The Face gezeten en veel cocktails van de kaart uitgeprobeerd. De eigenaar weet hoe hij cocktails moet mixen!
We hebben dit weekend alweer bij de reisaanbieders gekeken of er alweer reizen te boeken zijn maar we moeten nog even wachten. Duurt echt te lang!

Beste esther en Jeannette,
Wat een leuk verhaal! Dank voor jullie inbreng. En tja...dan is de volgende zomer nog best lang wachten.... Groet, Arjanne en Ad

(43) Roza
zo, 2 september 2012 10:42
email

Hallo,
Wat een mooie, informatieve site is dit! Fantastisch. Heb al veel Griekse eilanden bezocht. 30 jaar geleden was ik ook op Samos en ga er nu weer naartoe.
Begin oktober gaan wij 11 dagen naar Kokkari (Appartement Aiolos). Weet iemand of de restaurants en winkeltjes in die tijd nog allemaal open zijn, of loopt het seizoen dan echt al af?
En weet iemand ook misschien hoe het op dit moment in Kokkari met de geldautomaten is? Moet ik veel contant geld uit Nederland meenemen of is dat niet nodig?
Groeten,
Roza

Beste Roza,
In de tijd dat jullie er zijn kun je nog voldoende restaurants bezoeken. Enkelen sluiten altijd wat eerder. Veel contant mee nemen is niet nodig. Zorg altijd wel voor een voorraadje, er is maar één geldautomaat.
Alvast een prettige vakantie!
Groet, Arjanne en Ad

(42) sandra
wo, 29 augustus 2012 20:29
email

Hallo kokkariliefhebbers,
Wij gaan 25 sept voor het eerst naar Kokkari,heb er veel over gehoord via mijn zus die ook al zo gek op Samos is.en dan vooral op Kokkari.Jullie site is erg mooi en informatief,klasse!!Wij logeren in hotel Venus (ook via zus gehoord).Zijn erg benieuwd en kijken er erg naar uit.
Groetjes Sandra en Egbert

Beste Sandra en Egbert,
Wij wensen jullie heel veel plezier in Kokkari!
Groet, Arjanne en Ad

(41) Heleen
zo, 26 augustus 2012 19:11
email

Wat een leuke website! Voor ons duurt het nog maar een paar weken. We kunnen bijna niet wachten. Net even de foto's hier bekeken. Het ziet er echt fantastisch uit. Vorig jaar een prachtige vakantie in Molyvos op Lesbos gehad en nu is Kokkari op Samos aan de beurt. Auto er bij gehuurd om dan van daaruit heerlijk een week dit eiland te verkennen. Wat is Griekenland toch een geweldig vakantieland!
Groetjes,
Heleen

Beste Heleen,
Een prettige vakantie toegewenst! Groet, Arjanne en Ad(40) Nicky
wo, 22 augustus 2012 09:33
email

We zijn gisteren terug gekomen van 2 weken Kokkari en hebben nu alweer heimwee, die heerlijke zee en het gezellige plaatsje!
We komen nu alweer 7 jaar in Kokkari en daarvoor 2 jaar in Pythagorion. Kokkari is supergezellig, leuke terrasjes aan de zee en aan de haven, gezellige winkeltjes, er komen steeds meer mooie winkeltjes erbij.
Heb ook een mooie koraalkleurige blouse gekocht in een leuk kledingwinkeltje in het straatje naar de haven:-)
Carroussel is ook een heel gezellige souvenierwinkel. Hebben jullie ook emailadressen of telefoonnummers van de winkels?
gr. Nicky

Hoi Nicky, helaas hebben wij geen telefoonnummers of mailadressen. Dank voor je leuke verhaal!
Groet, Arjanne en Ad


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha