Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(269)
(79) Lukos en Kirsten
zo, 9 juni 2013 16:05

Kokkari alweer een dag of 9 verlaten. Verblijf was weer geweldig, was nog wat stil, maar de lokale bewoners blijven optimistisch.We hadden een auto gereserveerd en stond tegenover de aankomsthal, aan de binnenkant een A4tje geplakt met de woorden; Louis en Kirsten welcome back at
Samos. Waar zie je dat nog? Dit is dus kenmerkend voor de gastvrijheid en vriendelijkheid van de eilandbewoners. De sociale contacten zijn weer verstevigd en we mogen dit jaar nog eens terugkomen. Degenen die komende maanden Kokkari bezoeken wensen wij een aangenaam verblijf toe en ga genieten.
Jamas, Lukos en Kirsten

(78) Paul
za, 1 juni 2013 20:59

Hallo, we zijn echte griekenland liefhebbers. Zijn op veel eianden geweest w.o. 7x naar corfu. Na 20 jaar gaan we weer terug naar Samos. 1ste x was met ross holidays. Nu rechtstreeks geboekt bij topaz app. Iemand bekend met deze app. Site ziet er prima uit. Gaan met onze dochters van 16 en 13. Hoop ook dat kokkari leuk voor hen is. Gr. Paul

Beste Paul, Topaz staat bekend als een uitstekende accomodatie. Alvast een prettige vakantie.
Groet, Arjanne en Ad

(77) Leonie
vr, 31 mei 2013 11:08

Ik ga over zes weken met mijn vriend naar hotel Venus, iemand daar als eens geweest?

Iemand tips voor leuke excursies/bezichtigingen?

Ik hoor het graag, heb er super zin in.

Beste Leonie,
Venus is een prima familiehotel met een Nederlandse eigenaresse. Netjes, maar iets kleine kamers. Prachtig zwembad erbij! Kijk verder op deze site voor tips over excursies.
Prettige vakantie, Arjanne en Ad

(76) Annette de Rooij
di, 21 mei 2013 15:40

Ik ga voor de vierde keer naar Samos en voor de derde keer naar Kokkari,geweldig plaatsje,wij verblijven voor de tweede keer in Villa Themos,appartement net buiten Kokkari,vlakbij het Lemonakia strand,heerlijk rustig en een gezellige,vriendelijke gastvrouw,hopelijk is het gauw augustus.

(75) Pieter meeder
za, 11 mei 2013 16:25

Ja, helemaal verliefd als je de fotoos ziet. Misschien in september, voor een weekje! Zijn al 3 keer geweest ! Maar t blijft mooi.

(74) Helen
wo, 8 mei 2013 12:29
url 

Hallo allemaal,
Ons vertrouwen is niet beschaamd. Wat een geweldig mooi eiland en wat een ontzettend lieve, gastvrije mensen op Samos. Kokkari is een heerlijk rustig plaatsje (althans toen wij er waren) en is aan al onze vakantiewensen tegemoet gekomen. Appartementencomplex Aiolos is, mede dankzij de ligging en de superlieve gastheer en gastvrouw, een absolute aanrader! Jammer dat we alweer terug zijn, maar voor volgend jaar zeker weer op ons lijstje!
Hartelijke groet,
Helen en John

(73) thea Bakker
ma, 6 mei 2013 08:02

Hallo Kokkari gangers,wij gaan dit jaar voor de 8ste keer,over 14 dagen is het zover,Heerlijk.Vooral het wandelen,mooie natuur,aardige mensen, gewoon het paradijs.We zijn gewoon verslaafd! Veel plezier dit jaar in Kokkari!
Hartelijke groeten Dick en Thea.

(72) Leo Ketting
di, 30 april 2013 15:58

Hallo allemaal,
Wij gaan deze zomer voor het eerst naar Griekenland. We hebben gekozen voor Kokkari, Samos appartementen Kate. Heeft iemand ervaring met deze appartementen ? We horen het graag. Gr.Leo

Beste Leo,
Kate appartementen van Arke bevindt zich aan het einde van de doorgaande weg door Kokkari en recht tegenover de zee. Het is nog niet zo lang geleden opgeknapt. Je hebt mogelijk een appartement met terras aan deze doorgaande weg met zicht op zee. Het strand is daar vrij smal, dus je kunt beter iets terug het dorp inlopen of naar Lemonakia strand lopen voor een goede plek op het strand.
Alvast een prettige vakantie!
Groet, Arjanne en Ad

(71) Helen
zo, 21 april 2013 19:50

Hallo daar,
Wij vertrekken komende donderdag (26 april) naar Kokkari, en gaan verblijven bij Aiolos. We zijn erg benieuwd (eerste keer in Griekenland), maar na het lezen van de verhalen en ervaringen op deze site hebben we er alle vertrouwen in.
Bedankt voor de uitgebreide informatie.

Hartelijke groet,
John en Helen

Graag gedaan en een prettige vakantie! Groet, Arjanne en Ad

(70) Barbara
zo, 14 april 2013 16:01

Nog 4 1/2 week en dan ga ik even de batterij op laden op Samos.
De koffer staat al klaar en ik heb er zin in!
Languit op de strecher in Kokkari en een ouzo.
De voetjes in de zee en een heerlijk diner aan het strand.
Daar doe ik het voor! Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha