Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(269)
(89) Tim
di, 30 juli 2013 16:15

Dag ad en Arjanne,

heb een vraagje is er voor de jeugd op het eiland wat leuks te doen ?

groetjes Tim

Beste Tim, sorry voor onze wat late reactie... Tja, hoe oud is de jeugd en wat verwachten ze? Ons neefje en nichtje van 14 en 10 vermaken zich uitstekend in Kokkari en op de stranden. Maar zijn ze al wat ouder en zoeken ze echt disco vertier dan kun je alleen in het weekend bij Vagelis Bar terecht en ook dan ligt het er aan of het werkelijk druk en gezellig wordt.
Vroeger waren er echt nog grote disco's op het eiland, maar deze zijn eigelijk allemaal verdwenen. Misschien dat Samos stad nog iets biedt, maar dat is ons niet bekend. Op de zuidelijke stranden rondom Pythagorion kun je ook waterscooters etc. huren.
Alvast fijne vakantie, groet, Arjanne en Ad

(88) Rodney de Boer
vr, 26 juli 2013 14:34
email

Hallo,
Nog vier weken en dan naar Kokkari...yes. We zijn vorig jaar niet geweest en daarom ben ik benieuwd of (gelet op de crisis) de prijs van het eten in restaurants en benzine is gestegen en zo ja hoeveel. Misschien heeft iemand een antwoord hierop.
Met vriendelijke groet,
R. de Boer

Beste Rodney,
De prijzen zijn ongeveer gelijk gebleven bij de restaurants. Op de terrassen zijn de prijzen van de drankjes wel wat omhoog gegaan. De prijs van de benzine is flink gestegen en zit op Nederlands niveau.

Alvast een prettige vakantie! Groet, Arjanne en Ad

(87) walter
zo, 21 juli 2013 17:29
email

We gaan 16 -08-13 voor 15 dagen naar Kokkari en verblijven in Appartementen Dimitris. Heeft iemand ervaring met deze accommodatie, hoe is de ligging t.o.v. strand en centrum ? Mijn vrouw en ik zijn al heel vaak in griekenland geweest en verheugen ons al op de gastvrije mensen, lekker eten en de mooie natuur. Hoor graag wat jullie voor tips voor ons hebben. Zijn er strandbedjes en parasols te huur bij het strand in de buurt van dimitris ? Alvast bedankt voor jullie moeite, Walter

Beste Walter, Dimitris ligt in het centrum van Kokkari. Daar heb je het lange strand, the Long Beach, strandbedjes kosten daar €5,00 voor twee bedjes en een parasol. Of je betaalt niets als je ook consumpties neemt. Dit verschilt per strandtent

Alvast prettige vakantie. Groet, Arjanne en Ad

(86) Ida en René
vr, 19 juli 2013 18:45

Wij gaan in september naar Samos. Weet iemand of je fietsen kunt huren op Samos om leuke routes te rijden? Zijn er wel fietsroutes?

Beste Ida en René, we hebben jullie een mail gestuurd. Groet, Arjanne en Ad

(85) Sandra De Poorter
vr, 19 juli 2013 02:33
email

Wij vertrekken op 19 augustus naar Kokkari, Armonia Bay Hotel. Iemand bekend met dit hotel ???? Kijk er al enorm naar uit....

(84) Kim van der Steen
ma, 8 juli 2013 08:55

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover... op naar Kokkari! Mede dankzij deze website hebben we veel voorpret!
We gaan naar appartementen Aiolos; daar heb ik goede dingen over gelezen.
Bedankt voor deze zeer informatieve website!

Beste Kim
Heel graag gedaan en een fijne vakantie! Groet, Arjanne en Ad

(83) Hetty
wo, 3 juli 2013 10:14
email

Wat een positieve berichten! Wij gaan eind augustus twee weken, naar appartementen Angela. Iemand enig idee bij welk strand dit complex ligt? En hebben jullie suggesties voor wandelingen en andere uitjes? Onze wandelschoenen gaan mee. Mijn twee dochters van 13 en 14 gaan ook mee, ik hoop dat het ook voor hen een leuke plek is!

Beste Hetty,
Het lange strand bij Kokkari ligt het meest dichtbij. Ruimte genoeg voor een heel gezin! Je kunt op Samos heerlijk wandelen, maar let op met de hitte in Augustus. Je kunt dan het beste heel erg vroeg beginnen.
Alvast fijne vakantie. Groet, Arjanne en Ad(82) Luc Olderiks
wo, 3 juli 2013 07:09

Ben net gistermiddag teruggekomen van Kokkari..week met een vriend verbleven in apartement Kate.
Geweldig appartement..alle voorzieningen subliem aanwezig fantastisch uitzicht over zee en begin van 't dorp.Ongehoord gastvrije beheerder die ons verblijf tot een feest maakte.
Samos wezen verkennen op twee scooters...gehuurd bij de buurman(savvas rental) prachtig eiland en relaxte mensen in het verkeer ..super!! Heel veel leuke tavernes en terrasjes en winkeltjes ...een prachtvakantie ook door info van deze site vooraf !!!

Beste Luc, dank vor je bericht! Groet, Arjanne en Ad

(81) Alie
vr, 28 juni 2013 18:26
email

Hallo Ad en Arjanne,
We zijn al weer 3 weken terug uit het mooie Kokkari. Het was weer heerlijk en we hebben weer genoten!! Nu maar weer aftellen naar volgend jaar. Wilde nog even zeggen dat we de wandeling gedaan hebben van Agios Konstantinos naar de Watervallen van Ampelos. Prachtig, zeker een aanrader. Voor wie hem ook wil doen, hij is te vinden op de site van Samos magazine. Andere Ad, als je dit leest: hopelijk komen er nog meer beschrijvingen van wandelingen!

Groetjes, Alie en Sjaak.

(80) bert
wo, 12 juni 2013 20:04

wij gaan in augustus naar kokkari naar app kate ik wil graag weten
of er op net strand ligbedden te huur zijn.

Beste Bert, op het lange strand bij Kokkari als ook op Lemonakia en Tsamadou Beach zijn bedjes te huur. De prijzen verschillen tussen de 5 en 6 euro voor twee bedden en een parasol. Soms krijg je ze gratis als je iets te eten/drinken besteld.

Alvast fijne vakantie. Groet, Arjanne en Ad


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha