Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(269)
(109) Julia
vr, 27 december 2013 17:44

Hoi Arianne en Ad,
Wat een mooie site is dit. Betekent dit echt dat Kokkari zo
leuk is als jullie hier beweren? Het ziet er supergezellig uit. Wij hebben de gok gewaagd en toch alvast maar geboekt voor juni.

Groetjes, Julia

Beste Julia, je gaat het zelf ervaren. Maar wij vinden het super!
Groet, Arjanne en Ad

(108) Ina
di, 10 december 2013 13:41

Ik kan maar geen keuze maken tussen Kokkari en Pythagorion. Ik heb geen rijbewijs maar weet dat ik vanuit Pythagorion leuke boottochtjes maken kan; kan dit niet vanuit Kokkari?

Beste Ina, ik heb je via de mail beantwoord. Groet, Ad

(107) jolanda
za, 12 oktober 2013 11:27

Nog een weekje en dan gaan wij ook naar kokkari.... Heerlijk hier nu veel regen en brr koud dus op naar de zon volgende week :) Hoop dat we volgende week om deze tijd lekker aan t zwembad liggen of aan het strand

Jolanda

(106) Bert en Tiny
zo, 6 oktober 2013 14:24
email

Kokkari gaat nooit vervelen!!!

Afgelopen september voor de 12e keer Kokkari bezocht. Door omstandigheden wat korter dan anders maar niet minder genoten. Gelijk weer geboekt voor mei en september 2014. We logeerden deze keer bij Dioni, huurden daar een maisonnette. Geweldig om vanaf je terras op 25 meter afstand de zee te zien stromen. Leuk om jullie ook een paar keer te ontmoeten Ad en Arjanne. We hadden jullie al vaker gespot maar dan waren jullie gezellig aan de klets. In mei ga ik (Tiny) trouwens met onze dochter naar Kokkari. Zij is erg nieuwsgierig waarom wij al zo vaak op dit prachtige plekje zijn geweest. Wellicht raakt ze ook in de ban van het Kokkarigevoel. Wij wensen iedereen een goede winter en veel plezier vooraf voor een vakantie in Kokkari. Groetjes, Bert en Tiny.

(105) Barbara
zo, 6 oktober 2013 13:39
email

Weer terug in Nederland; met een paar graden verschil en de winterkleding weer uit de kast gehaald. Het was weer genieten van de heerlijke Griekse zon en maaltijden die ik voorgeschoteld kreeg. Als thuiskomen! De auto is een prima vervoersmiddel om het eiland te bezoeken en deze keer werd het de westkust van Samos. De volgende keer in het voorjaar van 2014 wordt het de oostkust en de zuidkust. Zoveel te zien en te genieten. En zoveel heerlijke restaurantjes te bezoeken, maar daar blijft voor mij Restaurant Meltemi met kop en schouders bovenuit steken! Musea gaan we ook bezoeken en de talloze souvenirs winkeltjes in die onbekende dorpjes ga ik ook nog eens bezoeken! Leuk jullie weer gezien te hebben Ad en Arjanne! En complimenten voor de frisse site waar zoveel tips op staan. liefs Barbara

(104) Wilco en Hella
ma, 16 september 2013 18:10

Hallo Ad en Arjanne,

Tis weer even wennen om alweer 3 weken aan het werk te moeten zijn na zo'n prachtige vakantie op Samos zeg. Wij verbleven in Hotel Venus. Goed en schoon hotel en vooral aardige eigenaren. Prachtig zwembad erbij overigens.
We hebben 3 dagen een auto gehuurd op jullie advies bij Autoland. Top deze mensen. Erg aardig en behulpzaam maar bovenal "gewoon" en laagdrempelig om zaken mee te doen. Drie dagen en dan heb je wel een hoop gezien al zeg ik het zelf. Lekker verspreid over de 15 dagen die wij hadden geboekt.
We hebben samen veel van het eiland gezien. Phytagorion, Vourliotes, Karlovassi de studenten stad ( uitstroom studenten omdat de Universiteit gaat sluiten ) , en de goudgele stranden van Votsalakia. Jullie waren klaarblijkelijk net weg toen wij aan kwamen zo hoorden wij van de eigenaren van Autoland. Jammer. We komen zekers nog een x terug naar dit heerlijke eiland met een zacht aanwezig briesje....en machtig aardige inwoners. Al met al een goede keuze geweest!

(103) Diana
ma, 16 september 2013 13:37

Mijn vriend en ik zijn eind augustus 2013 in Kokkari geweest. Onze eerste ervaring met de Griekse eilanden. We verbleven in hotel Venus, wat een aangename en ontspannen ervaring was. Ons favoriete restaurant was het Griekse restaurant 'Kalamies'. Aan het einde van de boulevard. Echt grieks, echt vriendelijk en echt verslavend ;-). Enorme gastvrijheid en er is veel mogelijk mocht je wensen hebben wat het eten betreft. Vooral gaan doen!!!!

(102) Barry
za, 14 september 2013 12:03
email

Hallo Arjanne en Ad,

Hebben jullie voor mij een suggesties wat betreft een goed en gezellig hotel?
We zijn van plan om naar Kokkari te komen op de 24 september van dit jaar.
Dank zij jullie website (y)

bvd Barry

Hoi Barry, ik heb je via de mail beantwoord. Alvast fijne vakantie!
Groet, Ad

(101) Jolanda
di, 10 september 2013 16:27
email

Leuk om op jullie site te kijken, wij gaan in oktober herfstvakantie dus een van de laatste weken oktober jullie eiland Samos bewonderen. Ik lees hier al vele tips en heb er dan ook onwijs veel zin in... En nu hopen dat het weer ons ook nog wat positief is gestemd. We hoeven niet super warm weer maar een lekker zonnetje is wel leuk :)
Ik zal hier lekker snuffelen naar leuke tips wat we kunnen verwachten en zien op jullie eiland.

Tot dan

(100) Barbara
do, 29 augustus 2013 23:32
email

Hoi Ad en Arjanne, ik ben er ook weer over 3 weken!
Heerlijk even een weekje bij tanken en vitamines mee naar huis nemen. Een week even helemaal niets!
Zalig. 24-9 / 1-10
De vakantie voor volgend jaar is ook weer geboekt!
liefs Barbara


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha