Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(248)
(88) walter
zo, 21 juli 2013 17:29
email

We gaan 16 -08-13 voor 15 dagen naar Kokkari en verblijven in Appartementen Dimitris. Heeft iemand ervaring met deze accommodatie, hoe is de ligging t.o.v. strand en centrum ? Mijn vrouw en ik zijn al heel vaak in griekenland geweest en verheugen ons al op de gastvrije mensen, lekker eten en de mooie natuur. Hoor graag wat jullie voor tips voor ons hebben. Zijn er strandbedjes en parasols te huur bij het strand in de buurt van dimitris ? Alvast bedankt voor jullie moeite, Walter

Beste Walter, Dimitris ligt in het centrum van Kokkari. Daar heb je het lange strand, the Long Beach, strandbedjes kosten daar €5,00 voor twee bedjes en een parasol. Of je betaalt niets als je ook consumpties neemt. Dit verschilt per strandtent

Alvast prettige vakantie. Groet, Arjanne en Ad

(87) Ida en René
vr, 19 juli 2013 18:45

Wij gaan in september naar Samos. Weet iemand of je fietsen kunt huren op Samos om leuke routes te rijden? Zijn er wel fietsroutes?

Beste Ida en René, we hebben jullie een mail gestuurd. Groet, Arjanne en Ad

(86) Sandra De Poorter
vr, 19 juli 2013 02:33
email

Wij vertrekken op 19 augustus naar Kokkari, Armonia Bay Hotel. Iemand bekend met dit hotel ???? Kijk er al enorm naar uit....

(85) Kim van der Steen
ma, 8 juli 2013 08:55

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover... op naar Kokkari! Mede dankzij deze website hebben we veel voorpret!
We gaan naar appartementen Aiolos; daar heb ik goede dingen over gelezen.
Bedankt voor deze zeer informatieve website!

Beste Kim
Heel graag gedaan en een fijne vakantie! Groet, Arjanne en Ad

(84) Hetty
wo, 3 juli 2013 10:14
email

Wat een positieve berichten! Wij gaan eind augustus twee weken, naar appartementen Angela. Iemand enig idee bij welk strand dit complex ligt? En hebben jullie suggesties voor wandelingen en andere uitjes? Onze wandelschoenen gaan mee. Mijn twee dochters van 13 en 14 gaan ook mee, ik hoop dat het ook voor hen een leuke plek is!

Beste Hetty,
Het lange strand bij Kokkari ligt het meest dichtbij. Ruimte genoeg voor een heel gezin! Je kunt op Samos heerlijk wandelen, maar let op met de hitte in Augustus. Je kunt dan het beste heel erg vroeg beginnen.
Alvast fijne vakantie. Groet, Arjanne en Ad(83) Luc Olderiks
wo, 3 juli 2013 07:09

Ben net gistermiddag teruggekomen van Kokkari..week met een vriend verbleven in apartement Kate.
Geweldig appartement..alle voorzieningen subliem aanwezig fantastisch uitzicht over zee en begin van 't dorp.Ongehoord gastvrije beheerder die ons verblijf tot een feest maakte.
Samos wezen verkennen op twee scooters...gehuurd bij de buurman(savvas rental) prachtig eiland en relaxte mensen in het verkeer ..super!! Heel veel leuke tavernes en terrasjes en winkeltjes ...een prachtvakantie ook door info van deze site vooraf !!!

Beste Luc, dank vor je bericht! Groet, Arjanne en Ad

(82) Alie
vr, 28 juni 2013 18:26
email

Hallo Ad en Arjanne,
We zijn al weer 3 weken terug uit het mooie Kokkari. Het was weer heerlijk en we hebben weer genoten!! Nu maar weer aftellen naar volgend jaar. Wilde nog even zeggen dat we de wandeling gedaan hebben van Agios Konstantinos naar de Watervallen van Ampelos. Prachtig, zeker een aanrader. Voor wie hem ook wil doen, hij is te vinden op de site van Samos magazine. Andere Ad, als je dit leest: hopelijk komen er nog meer beschrijvingen van wandelingen!

Groetjes, Alie en Sjaak.

(81) bert
wo, 12 juni 2013 20:04

wij gaan in augustus naar kokkari naar app kate ik wil graag weten
of er op net strand ligbedden te huur zijn.

Beste Bert, op het lange strand bij Kokkari als ook op Lemonakia en Tsamadou Beach zijn bedjes te huur. De prijzen verschillen tussen de 5 en 6 euro voor twee bedden en een parasol. Soms krijg je ze gratis als je iets te eten/drinken besteld.

Alvast fijne vakantie. Groet, Arjanne en Ad

(80) Lukos en Kirsten
zo, 9 juni 2013 16:05

Kokkari alweer een dag of 9 verlaten. Verblijf was weer geweldig, was nog wat stil, maar de lokale bewoners blijven optimistisch.We hadden een auto gereserveerd en stond tegenover de aankomsthal, aan de binnenkant een A4tje geplakt met de woorden; Louis en Kirsten welcome back at
Samos. Waar zie je dat nog? Dit is dus kenmerkend voor de gastvrijheid en vriendelijkheid van de eilandbewoners. De sociale contacten zijn weer verstevigd en we mogen dit jaar nog eens terugkomen. Degenen die komende maanden Kokkari bezoeken wensen wij een aangenaam verblijf toe en ga genieten.
Jamas, Lukos en Kirsten

(79) Paul
za, 1 juni 2013 20:59

Hallo, we zijn echte griekenland liefhebbers. Zijn op veel eianden geweest w.o. 7x naar corfu. Na 20 jaar gaan we weer terug naar Samos. 1ste x was met ross holidays. Nu rechtstreeks geboekt bij topaz app. Iemand bekend met deze app. Site ziet er prima uit. Gaan met onze dochters van 16 en 13. Hoop ook dat kokkari leuk voor hen is. Gr. Paul

Beste Paul, Topaz staat bekend als een uitstekende accomodatie. Alvast een prettige vakantie.
Groet, Arjanne en Ad


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha