Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(269)
(119) Tiny
zo, 18 mei 2014 09:50
email

Beste Ilse,

Wij kennen Parga ook, 3x geweest, mooi achterland. Nu op 27 mei voor de 14 of 15e keer, tel kwijt, naar Kokkari. Niet te vergelijken, de rust, de lieve vriendelijke mensen het totale Kokkari gevoel is een verslaving, kan ik je voorspellen. In september weer anders komen we de winter niet door :-) Fijne vakantie voor iedereen.

(118) Ilse
do, 15 mei 2014 14:13

Yes volgende week naar Kokkari. Tweede keer Griekenland voor mij, eerste keer was Parga ook heel mooi! Gaan er vanuit Kokkari ook pendel bootjes naar bijvoorbeeld andere stranden?? Alvast bedankt voor het antwoord!
Hoi, er gaan vanuit geen pendelbootjes naar de stranden. Maar per bus of taxi is het ook prima te doen en Kokkari heeft zelf een prima strand: The Long Beach. Maar Lemonakia en Tsamadou zijn zeker aanraders. Overigens is Lemonakia strand prima aan te lopen in zo'n 15 รก 20 minuten.

(117) Yvonne
ma, 12 mei 2014 18:49

Hi Arjanne en Ad, mooie website!
Wij hebben ook geboekt! Zin in!
Gr Yvonne en Bauke

(116) Sjaak en Alie
di, 6 mei 2014 18:31

Nou Herman en Marja, dan missen we jullie net.
Ook wij zijn besmet met het Samos virus en vertrekken eind mei weer naar Kokkari.
Voor het vierde jaar op rij naar Dimitra en we hebben er reuze zin in.
Weer genieten van het mooie eiland met zijn vriendelijke bevolking.
Lekker zwemmen, wandelen en eten.....
Jullie ook veel plezier hoor.

(115) Herman & Marja
di, 29 april 2014 08:17

Kalimera , op 10 juni gaan wij alweer voor de 7e keer naar ons geliefde Kokkari toe en verblijven ook nu weer in appartementen Dimitra , we zijn nu al aan het aftellen ...

(114) Patrick en Susan
ma, 3 maart 2014 07:01

Hoi Arjanne en Ad,
Wij zijn vorig jaar voor het eerst naar Kokkari geweest en direct verliefd geworden op het eiland, Kokkari zelf en de mensen die er wonen. Jullie tips hebben we goed gebruikt en de aanbevelingen klopten allemaal wel, behalve dat we Girasole wel goed vonden, maar niet zo gezellig. Meltemi, Basilico en Kriti vonden we het meest bij ons passen en de sfeer was daar het beste. Verder veel terrasjes bezocht en ook bij Vagelis gezeten. Was ook erg gezellig.
Het was dus moeilijk om voor dit jaar naar een andere bestemming op zoek te gaan. En dus hebben we ietsgedaanwat we nog nooit gedaan hebben. We hebben voor de 2e keer geboekt. Opnieuw naar Kokkari. En nu maar hopen dat het weer zo gezellig wordt! Mijn vriend heeft er al helemaal zin in, maar ik natuurlijk ook. Lekker relaxen op het strand, wijntje in de middag en 's avonds uitgebreid eten met een lekkere cocktail erna.
Nog even wachten totdat het juni is, maar dan is het voor ons weer twee weken uitrusten en genieten!
Groetjes, Patrick en Susan

(113) Julia
ma, 24 februari 2014 21:28

Wij zijn aan het kijken naar een vakantie in Kokkari maar twijfelen over de reis periode. Twee jaar geleden zijn we in half september in Parga geweest maar helaas weg geregend.
Wij zijn echte strand liefhebbers, zoeken authentieke dorpjes en mooie baaitjes.
Wat is voor ons de beste reis periode eind augustus of derde week september zodat wij kunnen genieten van een zonovergoten kokkari?


Beste Julia,
Het kan nog prachtig weer zijn eind september, zo ervaren wij de laatste jaren. Maar je hebt eind augustus meer weerzekerheid.
Groet, Arjanne en Ad

(112) mike
za, 11 januari 2014 22:41

wat een leuke website! Ik ben zelf twee maal in samos op vakantie geweest. Eerste keer in olympia village is zeer goed, vlaams sprekende dame biezonder aardig. Daarna in Maria appartments dit ligt naast olympia village. Dit is wat minder als olympia. Mijn vader is slecht ter been, dus hadden we een app. op de begane grond geboekt. Dit ging helaas verkeerd, we hebben toen tijdelijk ergens anders gezeten tot er een appartement vrij was. Scooter rijden is natuurlijk een sensatie, als je 1 jaar of langer je auto rijbewijs hebt, mag je op een 125 cc! (net als in o.a. Duitsland en Belgie). Vooral als je de bergen in gaat! Kortom:geweldige vakanties gehad.
groet, Mike.

(111) Michel Jansen
do, 9 januari 2014 14:36

Halle allemaal,
Als eerst wil ik zeggen dat dit een mooie site is. Ook erg handig.
Wij gaan dit jaar voor het eerst naar Samos/Kokkari. We zijn dan ook heel erg benieuwd hoe het zal zijn.
Hebben jullie verder nog tips om zeker te doen? ( we hebben geen auto dus rondrijden is helaas geen optie )

We zijn er eind mei voor 8 dagen :).

Groetjes,

Michel & Merril

(110) Janny
wo, 1 januari 2014 14:12
email

Hallo Arjanne en Ad
Wij wensen jullie ook het allerbeste en een heel reislustig jaar.
Ook wij hebben natuurlijk weer geboekt!!! Wij gaan eind mei!!!
tot ziens in Kokkari!.... ps de tel ben ik kwijt maar vanaf 2000 en soms 2keer per jaar..super Groetjes Janny


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha