Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(248)
(128) willem verhagen
vr, 1 augustus 2014 10:55
email

ben benieuwd wat de prijzen van scooter en autoverhuur zijn in kokkari

Beste Willem,
De huurprijzen van een auto ligt rond de 30 á 35 euro per dag voor een gewone huurauto en afhankelijk van de huurperiode. Jeeps zijn aanmerkelijk duurder.
Er zijn verschillende types scooter (brom en motor scooters) Ook daarbij variëren de prijzen, maar ga uit van 20 á 25 euro per dag.

Wij raden Autoland aan vanwege de vriendelijke en goede service. Tevens is bij Autoland alles all-in.

Groet, Ad


(127) H. Wenting
vr, 4 juli 2014 20:49

Ik heb van jullie fraaie website genoten.
Wat mij opviel, was dat jullie van de aanwezige restaurants er maar enkele vermelden.
Er is in veel groter aanbod.
Welke criteria voor vermelding hebben jullie gehanteerd?
Ik mis er namelijk best een paar (Nireas bijv.) die zowel qua aanbod als entourage heel aantrekkelijk zijn.
Ik ben erg benieuwd.

Beste,
Onze criteria zijn onze eigen ervaringen en die van andere Kokkari bezoekers waarmee wij bevriend zijn. We kunnen nooit compleet zijn en wisselen ook wel wat af. Wij benoemen geen restaurants die we zelf niet bezoeken of bezocht hebben. Daarmee zijn we zeker ook niet compleet, maar dat hebben wij ook vermeld. Tips zijn overigens altijd welkom!
Groet, Ad van kokkari.nl

(126) Evert
wo, 25 juni 2014 19:28

Binnenkort zullen we ons een poosje op Samos moeten vermaken (heel vervelend ;-) We maken er een beetje sport van om van elke Grieks eiland waar we komen een voorraadje olijfolie te scoren.
Waar moeten we zijn op Samos voor olijfolie? Het liefst zo dicht mogelijk bij de bron.

Beste Evert,
Er zijn op verschillende plaatsen winkels met producten van Samos zoals Melissa in Kokkari direct bij het pleintje in het centrum. daar kun je terecht voor olijfolie van Samos
Fijne vakantie!!

(125) M.v.d. Heijden
wo, 25 juni 2014 11:26

Vorige week dinsdag 17 juni teruggekomen van onze inmiddels 7 of 8- ste keer kokkari, maar we hebben zo ontzettend veel heimwee dat we vanochtend nog snel een vakantie naar kokkari geboekt voor over 9 weken. En weer hebben we er superveel zin in. Verder complimenten voor jullie website. Heel handig en overzichtelijk. Groetjes

(124) Tiny
do, 5 juni 2014 13:22
email

Dinsdag j.l. thuis gekomen van een weekje Kokkari met m'n dochter. Na 14 jaar heb ik haar kunnen overtuigen. Kortom, een nieuwe Kokkari fan is geboren. Ze komt zeker terug met haar partner. Wij in september weer.

(123) Lia en Piet
wo, 4 juni 2014 01:41

hey,
Wij gaan voor de tweede keer naar Samos. 01-07 (Kokkari)
Ruim 25 jaar geleden geleden, zal wel veel veranderd zijn.??

Ja, er is veel veranderd. Maar de sfeer is nog wel hetzelfde. Veel plezier! Groet, Arjanne en Ad

(122) marinuss en wilma
za, 24 mei 2014 16:34

27mei voor het eerstmaar kokkari we zijn erg benieuwd alleen ervaring met piskopiano op kreta ook erg leuk we gaan het ervaren

(121) Ingrid
do, 22 mei 2014 16:51

Begin juli gaan we samen met onze zoon en zijn vriendin naar Kokkari. We hebben gekozen voor 2 studio's bij Tarsanas.
Ik ben erg benieuwd hoe het daar is en de sfeer in Kokkari.
Al verl eilanden gezien, maar Samos is 30 jaar geleden. De afgelopen twee jaar in juni naar Parga geweest, maar het is daar wel heel erg toeristisch. Autoland heeft geen auto meer beschikbaar maar ter plaatse zullen we vast wel iets kunnen vinden.

(120) Tiny
zo, 18 mei 2014 09:50
email

Beste Ilse,

Wij kennen Parga ook, 3x geweest, mooi achterland. Nu op 27 mei voor de 14 of 15e keer, tel kwijt, naar Kokkari. Niet te vergelijken, de rust, de lieve vriendelijke mensen het totale Kokkari gevoel is een verslaving, kan ik je voorspellen. In september weer anders komen we de winter niet door :-) Fijne vakantie voor iedereen.

(119) Ilse
do, 15 mei 2014 14:13

Yes volgende week naar Kokkari. Tweede keer Griekenland voor mij, eerste keer was Parga ook heel mooi! Gaan er vanuit Kokkari ook pendel bootjes naar bijvoorbeeld andere stranden?? Alvast bedankt voor het antwoord!
Hoi, er gaan vanuit geen pendelbootjes naar de stranden. Maar per bus of taxi is het ook prima te doen en Kokkari heeft zelf een prima strand: The Long Beach. Maar Lemonakia en Tsamadou zijn zeker aanraders. Overigens is Lemonakia strand prima aan te lopen in zo'n 15 á 20 minuten.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha