Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(269)
(149) Corry
vr, 15 mei 2015 08:07

Hallo mensen.. Pffff... het is echt waar..wat is het ongelooflijk mooi op Samos en vooral Kokkari heeft mijn hart gestolen. De lieve Griekse mensen..de prachtige zee..het lekkere eten..etc. Het voelde voor mij als thuiskomen..en was er voor de eerste keer..ook nog in mijn eentje..Ik was er van 1 mei tot 8 mei,er waren alleen nog maar Nederlanders....ik was de enigste gast in mijn hotelletje..maar dat was best wel leuk hoor....met de lieve eigenaars van hotel Golden Sun was het best gezellig Vond het zo fijn daar,dat ik nu al weer ga boeken voor juli... Mede dankzij jullie site heb ik een te fijne vakantie gehad..lekker zonnen en eten bij Meltemi..auto gehuurd...fiets gehuurd.... groetjes van Corry Dank je...(148) Tiny
di, 12 mei 2015 15:16

Beste Arjanne en Ad, Lang geleden dat ik op jullie site was! Complimenten voor de nieuwe opzet. Wellicht zien we elkaar in juni of september! Iedereen een fijne vakantie gewenst in het mooie, gezellige Kokkari. Tiny.(147) Herman & Marja
zo, 3 mei 2015 08:17

tsja , nog zes weekjes en dan zijn we alweer voor de 8ste keer in Kokkari , ik heb gezien op de weersite dat het weer nu eindelijk de goede kant uitgaat want het was de laatste weken niet al te best .Jammer dat wij elkaar ook dit jaar niet zullen treffen Arjanne & Ad maar ooit zal het een keer gebeuren !

Dat denken wij ook! Alvast fijne vakantie. Groet, Arjanne en Ad

(146) Roy
do, 30 april 2015 11:18

Hoi Arjanne en Ad,
Mijn vriendin en ik hebben gisteren een reis geboekt naar Kokkari in juli. Op jullie site veel informatie gevonden en we hebben er zin in. Griekenland is echt ons vakantieland en nu voor het eerst naar Samos. We maken ons wel wat zorgen over de situatie in Griekenland en op Samos. Maar dat houdt ons niet tegen, want we weten dat de aardige Griekse bevolking ons met open armen zal ontvangen zoals altijd.

Veel succes met jullie mooie site,
Roy

Beste Roy, bedankt en fijne vakantie.
Groet, Arjanne en Ad


(145) Corry
za, 25 april 2015 19:54
email

Hallo mensen
Ik ga vrijdag 1 mei voor het eerst naar Samos..Kokkari....heb er zin in...Al zo genoten van jullie site... Door alle informatie..filmpjes..foto's ..is het net of ik het eiland al een beetje ken.
Hoop dat het weer ook nog mee zit..
Ben van plan een scooter te huren. Is dat aan te raden??
Groetjes Corry

hoi Corry, wij adviseren alleen met een scooter op pad te gaan, als je in Nederland ook al op een scooter hebt gereden. Het verkeer is toch anders en soms is de weg minder goed. Het risico dat het mis gaat is dus groter dan in Nederland.

Alvast fijne vakantie, groet Arjanne en Ad

(144) Jeannette
za, 11 april 2015 14:11
email

Hallo, nou voor ons is het niet de eerste keer op Kokari.
We zijn daar ongeveer 7 jaar geleden terrecht gekomen.Meer met zoiets we zullen daar ook eens gaan kijken, daar zijn we nog nooit geweest. Want we gaan nooit terug naar hetzelfde. Teminste dat dachten tot dat we daar kwamen. En nu denken we er over om ook eens in het voorjaar te gaan. We weten dat we geluk moeten hebben met het weer, hoe is het daar eind April we gaan anders altijd Juli/Augustus.

Het is rond eind april meestal wel goed, maar een kans op minder weer is aanwezig. Maar meestal is dat maar een paar daagjes. De natuur is echter veel mooier dan aan het einde van het seizoen. De zee is nog koel, zeker ten opzichte van juli/augustus.

Alvast fijne vakantie, groet, Arjanne en Ad

(143) Theo en Joke
di, 7 april 2015 19:23

Wat wij te vertellen hebben over Kokkari en Samos,een heel mooi eiland en in Kokkari hebben we ons vanaf het eerste moment thuis gevoeld ,met de griekse bevolking en de andere toeristen,het is een grote familie
Overdag heerlijk op het strand ,of een auto huren en lekker rondtoeren
In de avonduren bij de een of de andere je lekker laten verwennen met griekse lekkernijen,ergens even lekker onderuit en genieten van een kopje koffie en een drankje
En als je dan nog niet moe bent ,even gezellig een drankje pakken bij Vagelis ,

(142) Roy
di, 7 april 2015 07:38

Hoi, jullie site is veranderd. Ziet er weer mooi uit! Altijd sfeervol en geeft leuk beeld van onze favoriete vakantie plaats. Dit jaar voor de 4e keer.

Succes verder en groet van Roy

(141) Julia
zo, 5 april 2015 16:59

Hoi Arjanne en Ad,
Dit jaar gaan we voor de tweede keer naar Kokkari. Eigenlijk gaan we nooit voor de tweede keer naar dezelfde plek, maar Kokkari is zo leuk dat we na drie jaar weer een keertje gaan. In juni hebben we twee weekjes geboekt. Dank voor de info op jullie site, dat verhoogt de voorpret.
Groetjes, Julia

(140) Remco
di, 13 januari 2015 11:28
email

hallo,wij willen graag in september 2015 naar kokkari wellicht zal deze vraag al vele malen gesteld zijn maar wij zijn benieuwd hoe de prijzen liggen daar voor eten en drinken..wat je gemiddeld kwijt bent in een restaurant,wat een biertje/fris kost of ontbijt..wij willen met zen tween gaan maar hebben geen flauw idee hoeveel geld we mee moeten nemen..hopelijk kunnen jullie hier ons wat meer over vertellen..gr Remco

Beste Remco,
De prijzen zijn de afgelopen jaren ongeveer hetzelfde gebleven. Eten over het algemeen goedkoper dan in Nederland. En het drinken op de terrassen komt ongeveer overeen met Nederland, maar de glazen zijn vaak beter gevuld!. Het ligt er een beetje aan waar je iets eet of drinkt. Het ene restaurant is aanmerkelijk goedkoper dan het andere. Terwijl de kwaliteit niet hoeft te verschillen.
Lokale producten in de winkels zijn goedkoop. Maar zaken die worden aangeleverd vanaf het vaste land zijn relatief duur.

Hopelijk heb je iets aan deze info.

Groet, Ad Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha