Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(269)
(169) Ellen
wo, 9 maart 2016 13:28
email

Wij komen in juni naar Samos. Al jaren Griekenland liefhebbers, maar de eerste maal Samos. Bewuste keuze om de mensen daar een hart onder de riem te stoppen in deze moeilijke tijd.
Ik hoop ook de zeerob wel eens in het echt te zien :-)

Kijken er al naar uit!!!

(168) Bert en Tiny
ma, 29 februari 2016 15:14
email

Wij sluiten ons aan bij Gerrie en Farma. Over 3 maanden zijn ook wij weer op Samos. Al jaren genieten we van dit prachtige eiland en de lieve bevolking. Lieve mensen laten we deze mensen niet in de steek laten. Ze doen er altijd alles aan de toeristen gastvrij te ontvangen.

(167) Edwin
wo, 24 februari 2016 10:15

Hoi,
Wij gaan 15 juli naar Kokkari met een dochter van 15 en verblijven in Hotel Arion.
Twaalf jaar geleden zijn we ook in kokkari geweest en daar een mooie schaal gekocht die we nog steeds gebruiken voor de Griekse salade.
We hebben en er veel zin in ook door deze site.
Ik heb nog wel een vraagje we willen voor de hele periode een auto huren en dan graag een Fiat Panda omdat dit karretje ons altijd erg bevalt op vakantie.
Verhuren ze deze daar en zo ja waar? En wat kost zo iets veel vragen voor februari haha.
Groeten van Edwin en Annemarie Anneroos.

Beste Annemarie en Edwin,
Wij zien op Samos geen Fiat Panda's rondrijden als huurauto, maar misschien kunnen jullie er één huren via de sites van Sixt of Avis.
Alvast fijne vakantie!(166) Gerrie en Harma
wo, 24 februari 2016 08:44

Wij hebben gelukkig weer kunnen boeken voor 15 dagen Kokkari. Ondanks de vluchtelingen willen wij gewoon weer genieten daar. De bevolking heeft ons hard nodig. We hebben vorig jaar een paar keer en aantal vluchtelingen gezien. Je hebt er totaal geen last van. Ik raad een ieder aan om gewoon weer naar Samos te gaan.

(165) Corry
ma, 8 februari 2016 18:41
email

Hallo mensen..
Ik ga 29 april weer (in mijn eentje)
naar Kokkari...dit keer een aparte vlucht en een kamer geboekt.op het kleine strandje.. zoo mooi daar ..heb er weer superveel zin in.
Het is mijn 3e keer en in juli ga ik ook weer.
Inmiddels al veel lieve mensen leren kennen in Kokkari.
Nog ongeveer 10 weken...
groetjes Corry(164) Joop en Ans
wo, 23 september 2015 10:02
email

Hallo,
Heerlijk was het weer! Wel vluchtelingen gezien maar totaal geen overlast van ondervonden. Respect voor de wijze hoe ze worden opgevangen in Griekenland. Kunnen we nog een hoop van leren! We hebben alweer geboekt voor volgend jaar september!

(163) Ronny en Jolanda
do, 17 september 2015 08:25
url  email

Hallo,
Het is nu de tweede keer geweest voor ons geweest in Kokkari en uiteraard het eiland Samos.
We zijn er van af 3 september tot 14 september geweest en zal zeker niet de laatste keer zijn.
we hebben een auto en een scooter gehuurd bij duckrentals net als de vorige keer een ontzettende aardige en warme man.
we dachten dat we het eiland wel ontdekt hadden maar hebben dit jaar toch weer parels van stille strandtjes ontdekt.deze keer hebben we meer de minder toeristische kant van het eiland gezocht om zo in het echte Griekse leven op te snuiven.
Om daarna weer terug te komen en genieten van een overheerlijke maaltijd bij Samia en zijn erg vriendelijke gezin.

zeker tot de volgende keer

(162) julia
di, 8 september 2015 15:08
email

Beste Arjanne en Ad,

Ook met dank aan onder meer jullie dit zitten wij nu in Kokkari. Het is hier in een woord genieten. Wat een rust en gemoedelijke sfeer vind je hier.
Voor donderdag, vrijdag en zaterdag hebben wij op advies van jullie een auto gehuurd bij autoland en gaan dan rijden en standjes zoeken. Hoe en wat precies nog geen idee want het is hier momenteel bloedheet.
Hebben jullie toevallig nog tips voor snorkelstrandjes? Of plekken wat we eigenlijk wel moeten gaan zien en niet kunnen missen.
Vanavond gaan we trouwens opzoek naar een restaurantjes met kaarslicht gehalte met de door jullie werder gegeven tips in ons achterhoofd.

De rotsachtige strandjes zijn het beste. Rond de rotsen vind je de meeste vissen. Zo ook bijvoorbeeld op Lemonakia in de hoek van het strand. Bezoek vooral de bergdorpjes zoals Manolatis en Vourliotis. De bergdorpjes hebben nog de echte Griekse sfeer.

Veel plezier verder!!!

Groet, Arjanne en Ad(161) Sabina en Wouter
do, 27 augustus 2015 17:21

Beste Arjanne en Ad,

Afgelopen december zijn wij op zoek gegaan naar een vakantiebestemming voor de zomervakantie. We kwamen uit op jullie site en werden erg enthousiast. We hebben toen een vakantie naar Kokkari geboekt. Toen begon het lange aftellen...
Deze week zijn we thuisgekomen van 2 weken Kokkari en wat hebben we genoten!
De eerste week hebben we heerlijk van het strand en Kokkari genoten. De week erna hadden wij een auto gehuurd en hebben we mooie dorpjes op Samos verkent. Jullie site is zeer informatief met veel bruikbare tips. Ga zo door met jullie mooie website!
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en gaan zeker nog eens terug naar Kokkari!
Groet, Sabina en Wouter

Beste Sabina en Wouter.
Leuk om te lezen dat jullie het zo naar 't zin hebben gehad en dank voor jullie reactie. Hier doen we het voor!
Groet, Arjanne en Ad

(160) Carla
di, 25 augustus 2015 16:40

Wij zijn al 2 x eerder naar Kokkari geweest in het hoogseizoen. Nu hebben wij het idee om in de herfstvakantie te gaan ( 16 oktober). Het is gewoon een heerlijk eiland. Alleen hebben wij geen idee of er dan nog wel restaurants etc open zijn. En is het dan nog redelijk weer (rond 20 gr)? Wie heeft ervaring met half oktober naar Kokkari?

Beste Carla,
Tijdens de herfstvakantie is er nog voldoende open. De meeste restaurants wachten tot na de Nederlandse herfstvakantie bezoekers tot ze gaan sluiten. Er zijn er wel die eerder sluiten, mede afhankelijk ook van het weer.
Het weer is in oktober meestal nog aangenaam met temperaturen boven de 20 graden. Wel kun je eens een dag hebben met een regenbui. De zee is heerlijk warm.

Groet Arjanne en Ad


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha