Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(252)
>
(252) Inge
wo, 10 juli 2019 14:04

Wij gaan 25 juli naar Kokkari en hebben er super veel zin in.
Kan je ook mooi fietsen vanaf Kokkari?Beste Inge, ja dat kan! Maar de noordkant van het eiland is wel meer heuvelachtig dan de zuidkant. Toch fietsen er veel mensen. Pas wel op voor het autoverkeer.

Fijne vakantie alvast, groet Arjanne en Ad

(251) Graham
vr, 5 juli 2019 07:22

Wij hadden Kokkari niet willen missen. Eén van de hoogtepunten van onze eilandentour (Kos, Ikaria, Patmos, Samos).

(250) marloes
za, 29 juni 2019 11:04

Hoi Arjanne en Ad, samen met een paar vriedninnen naar Samos geweest. eerst een paar dagen in Pythagorion gezeten en toen naar Kokkari gegaan. Dat hadden we eigenlijk eerder moeten doen. Ik had jullie website al bekeken vooraf en de werkelijkheid is nog mooier en gezelliger. Wat een leuke mensen en een gezellig plaatsje. Geen disco aanwezig maar we hebben bij verschillende cafeetjes ook kunnen dansen, waaronder Vagelis Bar. Dat was eigenlijk nog beter ook. Super toffe vakantie gehad met z'n allen!

(249) Mark en Patricia
di, 21 mei 2019 10:23

De afgelopen twee weekjes zijn we op vakantie geweest naar Kokkari en het mooie Samos. Een fantastische tijd beleefd op dit mooie eiland met prachtige mensen en heerlijk eten. Kokkari was de juiste keuze voor ons, precies de goede sfeer. Heerlijk op het pleintje bij Manolis en Vagelis van onze drankjes genoten. We gaan zeker nog een keertje terug.

(248) Han Verkerk
za, 26 januari 2019 14:05

Afgelopen augustus een aantal weken in hotel Venus gelogeerd. Wat een gaaf hotel en hoe leuk is Kokkari? Auto een aantal keren gehuurd bij lieve Voula van Autoland. Samos en Kokkari zijn wat ons betreft top. Volgend jaar weer terug. Mooie website kokkari.nl we waren blij met de aanbevolen restaurantjes(247) Jorien en Mark
di, 16 oktober 2018 08:45

Gezellig, vriendelijk, mooi, genieten, keuzes restaurants, kwaliteit, service, authentiek en kleinschalig. Dat zijn de steekwoorden van onze vakantie. Kokkari was top.

Groetjes, Mark en Jorien

(246) Judith
zo, 9 september 2018 09:04

Graag wil ik hier vertellen dat Kokkari een sueperfijne vakantiebestemming is. Na vooraf jullie site te hebben bezocht zijn mijn vriend en ik goed voorbereid op vakantie gegaan. We hadden een reis geboekt bij Sunweb, accommodatie Aiolos. De hele reis verliep soepel en ook de transfer vanaf het vliegveld was goed. Aiolos is een mooie accommodatie. Er komen daar veel mensen die ieder jaar terug komen en eten bij het restaurantje aan de overkant. Dat hebben wij niet gedaan, want er zijn zoveel leuke en goede restaurantjes in Kokkari. En de afwisseling is juist zo leuk. Opvallend goede waren Zakore en Basilico (bovenop de berg). Ook regelmatig een drankje gedronken bij Vagelis en zijn vrouw. Wat een aardige mensen! Een warm bad eigenlijk. En dat geldt voor het hele dorp. Voor ons een heel fijne ervaring. We gaan zeker weer een keer terug.
Succes verder met jullie website! Groetjes Judith

(245) Ger
zo, 9 september 2018 07:54
email

Helaas geen muziek meer op de platia / square. Ook niet op donderdag. Alleen soms binnen een bar of restaurant nog wel. Buiten een dooie boel.
Jammer. Niet meer de sfeer van vroeger.
Leuke Griekse avond met live muziek op zondag in restaurant Mythos.


(244) Rob
ma, 3 september 2018 11:11

Twee weken geleden voor het eerst naar Kokkari geweest met mijn vriendin. Daarvoor andere eilanden bezocht, maar Samos is net even anders. Lekker relaxed, mooi groen eiland met leuke plaatsjes (vooral de bergdorpjes), aardige mensen en Kokkari is TOP! Een leuk stadje. Niet te goot, maar met een fantastische sfeer en erg vriendelijke bewoners. We gaan zeker nog eens terug. En bedankt voor de tips op deze site!

(243) Gerda
di, 28 augustus 2018 07:33

Wat een leuke en handige site! Ik heb er wat leuke dingen vanaf gehaald die wij gaan bekijken. Wij zijn er nu dus kunnen er meteen van genieten. Groetjes Gerda Arendsen>

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha