Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(262)
>
(262) Ellen en Freek
di, 7 juli 2020 11:56

Hoi hoi, wij durven het wel aan hoor om op vakantie te gaan. Van goede vrienden hoorden wij dat het op Samos veilig is omdat er geen mensen ziek zijn geworden. Dat geeft ons vertrouwen en we gaan lekker genieten van een weekje zon, warmte en rust.(261) Léon
zo, 24 mei 2020 14:21

Heel erg spannend. Als het goed gaat gaan wij 4 september 14 dagen naar Kokkari. Ik heb er zoveel zin in, zou echt genieten worden.(260) Tony
wo, 5 februari 2020 12:36

Gisteren onze vakantie geboekt. We gaan in juni voor de derde keer naar Kokkari. Voor andere accommodatie gekozen, nu naar Tarzanas. Heerlijk idee om straks weer aan de haven te zitten met een drankje.

Groet van Tony.

(259) Erwin
vr, 20 december 2019 11:41

Hoi! Wij overwegen naar Samos op vakantie te gaan komende zomer (begin augustus). Hoe is de wind op het strand in Kokkari? Waai ik van mijn bedje af of niet? :-)


 


Beste Erwin,

Dat zou best zo af en toe wel kunnen als je naar het lange strand gaat (Long Beach). Echter heeft Kokkari een tweede strand wat sinds twee jaar opgeknapt en erg trendy is: Calma Beach. Het heet niet voor niets zo :)


Net buiten Kokkari ligt het mooie strand Lemonakia Beach en iets verderop Tsamadou Beach. Lemonakia Beach is ongeveer 10 minuten lopen.  Beide stranden liggen erg luw.


Het nadeel is dat er vaak sprake is van noordenwind. Echter als het hoogzomer is  wordt dit als een verademing ervaren. Maar bij harde wind is het weleens vervelend op het lange strand. Maar gelukkig zijn er veel goede alternatieven en kun je afwisselen.


Groet, Ad van kokkari.nl(258) karin
zo, 22 september 2019 15:57

na al het positieve te hebben gelezen zouden wij ook graag volgend zomer naar kokkari afreizen, maar wij hebben nog 1 vraag (hoe is de temperatuur van het zeewater in juli/aug.?

Beste Karin, wij weten niet precies de temperatuur maar we weten wel dat je prima kunt zwemmen! Groet Arjanne en Ad

(257) André
do, 19 september 2019 10:41

Hi, in het centrum van Kokkari Kun je bijna nergens authentiek Grieks eten , allles is gebaseerd op de toerist die worden gelokt door de restaurants met borden met foto’s daarop van bekende menu’s .
Een uitzondering vormt Marina hierop , net buiten Kokkari in de bocht naar Lemonakia strand zit dit restaurant . Geweldige Griekse menu’s met liefde bereid en zeer smakelijk ! Top, een aanrader dus .
Feta sanagaki , Marina Salad en Stifado zijn oa aan te raden .

Beste André, dank voor je bijdage. Naar ons idee zijn er vele restaurants die authentieke gerechten serveren. Marina is een mooie aanvulling hierbij. Fijn dat er zoveel keuze is voor iedereen.
Groet Arjanne en Ad.

(256) Miranda
di, 27 augustus 2019 19:46

Van 29 juli t/m 12 augustus vakantie mogen houden op het mooie eiland Samos . Vooraf al veel over het eiland gelezen en de keuze gemaakt om naar Kokkari te gaan vanwege de altijd aanwezige wind , en wat een goeie keus ; ons hotel Kokkari Beach lag meteen aan het heerlijke Long Beach en de gezellige restaurantjes met heerlijk eten waren allemaal op loopafstand. Wij hebben vanuit Kokkari heel het eiland verkend met de mountainbikes en met de auto voor de verdere afstanden ; prachtige stukjes Griekenland gezien maar we waren het erover eens dat we Kokkari toch het mooiste plaatsje vonden dat alles heeft : sfeer , gezelligheid , vriendelijke bewoners en voor ons heel belangrijk : het is authentiek grieks ! Hopelijk volgend jaar weer naar deze heerlijke vakantiebestemming !

(255) Sophie
di, 13 augustus 2019 20:33

Hallo,
Wij gaan eind september naar Kokkari. Zijn alle restaurants dan nog geopend of is dan al veel gesloten vanwege het einde van het vakantie seizoen?

We kijken uit naar ons bezoek en zullen de informatie van deze site meenemen!

Beste Sophie,

De meeste restaurants zijn nog open eind september. Het ligt wel een beetje aan het weer en de hoeveelheid toeristen, maar tot half oktober heb je nog voldoende keuzes. Vorig jaar bleef iedereen erg lang open.

Alvast een fijne vakantie!
Groet, Arjanne en Ad

(254) marian
za, 27 juli 2019 09:33

we gaan in september op vakantie naar Kokkari,
en willen graag een motorscooter huren !
iemand suggesties


Er zijn verschillende verhuurbedrijven. Wij bevelen Autoland aan vanwege de duidelijke huurvoorwaarden, de goede service en de kwaliteit van de auto's en scooters.


Alvast fijne vakantie. Groet Arjanne en Ad

(253) l hoogkamer
di, 23 juli 2019 13:06

Wat een leuke site,wij gaan in augustus naar kokkari kan je daar ook strandbedjes huren en zijn er veel ik geloof dat het strand wel lang is als je een klein beetje rustig wil liggen waar kan je dan het beste gaan liggen nog tips?mvg


Ja, er zijn overal strandbedjes te huur. Op het lange strand kun je het beste zelf ondervinden welke strandtent het beste past bij jou. Bij sommigen lig je erg dicht op elkaar, bij anderen is dat beter.
Buiten Kokkari vind je rustiger stranden, maar ook Calma Beach aan de andere kant van Kokkari bij het onbewoonde schiereilandje is wat rustiger.
Alvast fijne vakantie, groet Arjanne en Ad

>

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha