Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht...
(205)
>
(205) Denise en Roy
di, 21 maart 2017 09:04

Hoi, hopelijk kunnen wij dit jaar weer naar Kokkari. Heb er toch wel weer zin in na een paar jaartjes niet geweest te zijn. Hoorde dat het nog steeds erg gezellig is daar dus nu maar gaan boeken. Weet nog niet welke accommodatie. Twijfel nog. Wil lekker dicht aan het strand zitten, dat heeft onze voorkeur. Zijn er nog tips?


Beste Denise en Roy, Er zijn diverse locaties direct aan het strand of er vlak achter. Een nadeel als je direct aan het strand zit dat je ook 'de wind kunt vangen'. Daarom kiezen toch veel mensen de meer beschutte locaties die nog geen 40 meter van het strand zitten. Je steekt dan de weg over en loopt tussen de strandtenten het strand op. Deze locaties zijn o.a. Studio Maria, Aiolos, Tarsanas, Christinangela etc. Veel keuze!


Succes met boeken en lavast fijne vakantie.(204) Lotte
ma, 20 maart 2017 13:19

Hallo! Wij willen in juni naar Samos gaan. Ik ben op dat moment 24 weken zwanger. We gaan er vanuit dat alles goed blijft gaan en er ook op vakantie niets gebeurd. Stel dat we toch medische zorg nodig hebben, hebben jullie ervaring met de gezondheidszorg op Samos? Ik lees op internet dat je van het ziekenhuis in Samos stad niet teveel mag verwachten. Zijn er bijvoorbeeld privéklinieken waar je terecht kunt? We willen heel graag nog een keer samen weg maar ik vind het evengoed toch spannend en wil graag weten of ik 'in goede handen' ben, mocht er iets gebeuren. Mochten jullie hier ervaring mee hebben, dan hoor ik het heel graag!


 


Beste Lotte,


De gezondheidszorg op Samos is zo slecht nog niet. De meeste toeristen die iets overkomen hebben goede ervaringen met de artsen en het "gewone" ziekenhuis. Zelf heb ik ervaring met de tandarts in het ziekenhuis en dat is zelfs zo goed verlopen dat mijn tandarts verbaasd was over het resultaat. Jouw situatie is natuurlijk anders, maar ik denk dat jij je heirover geen zorgen hoeft te maken.


Veel plezier alvast. Groet, Arjanne en Ad(203) Patricia
ma, 13 maart 2017 14:35

Wij gaan met een groepje vriendinnen deze zomer naar Kokkari. Al veel over gehoord van mijn ouders die er al jaren komen en als kind ben ik er wel eens geweest. Ben benieuwd of ik het nog herken. Volgens mijn ouders is er niet veel veranderd en is het nog altijd hetzelfde gezellige sfeertje. We gaan het meemaken, als er maar genoeg terrasjes en bubbels zijn :)

Hoi Patricia,
Nou die zijn er! Alvast veel plezier.
Groet, Arjanne en Ad

(202) Harma
za, 25 februari 2017 12:21
email

Wij gaan dit jaar voor de 10de opéénvolgende keer naar Kokkari. Wij vinden het daar geweldig. Kijk eens op deze link, https://www.samostour.dk/index.php/webcam/webcam-live Daar zie je Longbeach, erg mooi. Ik kijk er elke dag even op. Even wegzwijmelen.....


 


Is inderdaad leuk deze webcans. Op onze site staat ook de link naar deze webcams.(201) Joost
do, 16 februari 2017 12:34

Hoi,

Wij hebben geboekt voor juni. Onze eerste keer Kokkari en we zijn benieuwd. Door jullie website heel veel zin in gekregen. Is handig zoveel informatie, maakte de keuze toch eenvoudiger.

Groet, Joost

(200) Lotte
di, 31 januari 2017 16:41
email

Hoi hoi! Wij gaan nu alweer een aantal jaar naar Kokkari. Dit jaar willen we waarschijnlijk al in juni gaan maar kunnen dit pas laat boeken, waarschijnlijk een week of 3 van te voren. Zijn er dan nog plekjes vrij voor bijv. 12 dagen? Normaliter boeken we veel vroeger in het jaar, vandaar mijn vraag. Groetjes, Lotte


 


Hoi Lotte, vorig jaar lukte dit zeker wel omdat er vanwege de vluchtelingencrises veel mensen niet naar Samos gingen. Daardoor waren er tot op het laatst nog plaatsen vrij. Later veranderde dat omdat er minder vliegtuigen werden ingezet. Hoe het dit jaar gaat verlopen is nog onduidelijk. Grieknland zit weer in de lift, dus mogelijk is alles eerder volgeboekt.


Het is dus erg lastig om hierover een advies te geven.


Groet Arjanne en Ad(199) Diana
do, 26 januari 2017 10:17
email

Hoi allemaal, Mijn vriend en ik staan op het punt om een vakantie te boeken naar Kokkari! Wij houden van een afwisselende vakantie, van heerlijk luieren in de zon tot aan dingen bekijken zoals cultuur! Is Samos ( Kokkari) iets voor ons? Alvast bedankt! Ps: super website!


 


Hoi Diana, ja wij zeggen: DOEN!(198) Andre
wo, 5 oktober 2016 16:28
email

Kokkari is top. het is nu 5 oktober en we hebben al een week rond de 27 graden . Autoland voor het huren van een auto is idd een aanrader en jullie restaurant adviezen zijn ook goed. Samos stad valt enorm tegen. kortom Kokkari is een aanrader en Samos als eiland ook!

(197) Jeannette
ma, 19 september 2016 10:43
email

Wij komen al enkele jaren op Samos in Kokkari eenmaal daar geweest ben je verkocht. Dit door zijn charme, goede eten en vriendelijke bevolking.(196) Paul, Netty, Daan en Julia
ma, 5 september 2016 20:36
email

Kalimera Ad en Arjanne,

Wij zijn zoals jullie weten weer terug gekomen van een heerlijke en uiteraard weer een veel te korte 18 daagse vakantie in het zonnige, vriendelijke en gezellige Kokkari op Samos.

Wij hadden het appartement weer van Maria gehuurd bij Maria Studios and Appartments. De ontvangst bij onze aankomst door de familie Sispaidis is altijd weer bijzonder en hartelijk.
De verzorging bij Maria was weer fantastisch, het appartement geweldig en uiteraard brandschoon. Het hardwerkende personeel bij Maria zijn stuk voor stuk hele vriendelijke en hartelijke mensen. ’s Avonds bij terugkomst in het appartement was het telkens weer een verassing, hoe de schone handdoeken weer waren gevouwen!
Het was voor ons niet de eerste keer bij Maria, het is inmiddels erg vertrouwd en mede daardoor komen we hier elke keer weer terug. Een auto huren doe je vanzelfsprekend bij de buren van Autoland. Deze auto's zijn netjes onderhouden, brandschoon en uiteraard niet te duur.
Wij hebben weer lekker en zeer goed gegeten in Kokkari.
Ontbijten en koffie drinken bij Fausta van de Vagelisbar is een echte aanrader, evenals de lunches bij Charlie, uiteraard gemaakt door Vagelista of bij Dimitri op het strand van Lemonakia. Het diner werd vaak genuttigd bij Zakore, Kriti, Girasole en Basilico of een keer na een te uitgebreide lunch ’s avonds een lekkere pita giros van Emilio. Maar ook een echte aanrader is de kleine gezellige Taverne van Christos Chiou in Vourliotes. De huisgemaakte gerechten van Christos zijn bijzonder lekker en erg smakelijk.
's Avonds zijn wij nog even lekker wat gaan drinken bij de Vagelisbar op de Platia in het centrum.
Het beklimmen van de watervallen van Potami blijft een leuke belevenis, evenals de houten zelfgemaakte trap om het 2e deel van de watervallen te bereiken is altijd weer een hele klim.

Kortom we hebben ook deze keer weer met volle teugen genoten van onze vakantie in Kokkari.

Het was wel jammer, dat door de vele negatieve berichten in de media aan het begin van dit jaar er veel toeristen het niet aangedurfd hebben naar het mooie Samos af te reizen. Terwijl de hardwerkende mensen op Samos het juist moeten hebben van het toeristen seizoen en er alles aan doen om de moet erin te houden voor de komende winter maanden. Hopelijk gaat het volgend jaar weer stukken beter en wordt het weer ouderwets gezellig druk op Samos.

Groetjes,
Paul, Netty, Daan en Julia

Giassou! Dank voor jullie leuke bijdrage. Groet Arjanne en Ad


>

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha